• 瀏覽: 18,346
  • 回覆: 226
  • 追帖: 2
+3
毒果睇的多,做人望鳩鳩

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 12:24 PM 發表

邊個睇得毒果多?
冇對號入座

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 11:38 AM 發表
其實大部分香港人 愛國不愛黨
香討來歷不明的人 極力維護共產黨 ,到底究竟呢班人玩邊科呢?
有人話 在大陸唔倒亂國家 生活好暢快 ,但係共產黨嘅政策 不斷打壓人民 竟然港狗撐共產黨 呢班港狗有沒有人性 ...
咁就真係奇?  由西媒做既民調, 對國家樂觀,認為國家走在正確軌道上的, 中國全球第一, 佔87%
是中國人精神分裂? 好憎中共, 但又認為中共領導國家方向是對的?
還是中共收買西媒做假民調?

2017年08月09日 23:00 中時
中國時報記者/施施美媒報導,一項新的調查發現,與其他國家的人相比,中國人對自己國家的前途更有信心,但他們擔心的問題也與眾不同。

美國合眾國際社(UPI)7日報導,全球市調公司易普索(Ipsos)最近公布的民調發現,在接受調查的27個國家中,有7個國家超過一半的國民認為自己的國家走在正確的軌道上,中國有87%,其後是印度(74%)、沙烏地阿拉伯(71%)、南韓(66%)、加拿大(58%)、俄羅斯(57%)和塞爾維亞(51%)。

無着數係不會口講愛幗愛糖的,無着數就不企到最前頭來為港(錢)發聲.無着數就不會香港被分成又黃又藍,無着數就無人幫手煲大的假野騙屎民.

呢種帖有冇犯版規架?

香港人好多想唔洗做,想分大財主錢同屋,當然愛共產呀

樓主點知,憑咩判斷?毒果,反對派文章?
事實係點你都不信,開放改革的進步你們有認真了解嗎

引用:
原帖由 ATA6038 於 2018-8-16 12:46 發表
香港人好多想唔洗做,想分大財主錢同屋,當然愛共產呀
香港係好很多游手好閒貪吃懶做之中青年借正字問題來搵錢,易賺麻,理得是否出賣良心丫. 禾見輪過啦,隻狼叫,條大縮即屎出去因有$$$麻,邊個比?無謂問..

總之一句,腥港不是搞鬥爭之地,借黑字港終龜是邪道,令社會不穩.

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 11:38 AM 發表
其實大部分香港人 愛國不愛黨
香討來歷不明的人 極力維護共產黨 ,到底究竟呢班人玩邊科呢?
有人話 在大陸唔倒亂國家 生活好暢快 ,但係共產黨嘅政策 不斷打壓人民 竟然港狗撐共產黨 呢班港狗有沒有人性 ...
國內人好憎共產黨
如何証明?你做過統計?你代表國內人?

香港某些人 好愛共產黨
唔出奇。有人憎中共,亦有人愛中共,更有人不憎亦不愛中共。
人人各有取向的自由,話 "撐中共 的人係港狗、沒有人性" 明顯係無民主自由的思想。

中國有言論限制,你憑咩知道國內人好憎共產黨?你好可能以偏概全咗!

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 12:59 PM 發表

搵個醫生睇下啦 成日九唔撚搭八
我原諒你青山出來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]