• 瀏覽: 29,788
  • 回覆: 155
  • 追帖: 2
下次可能真係會出現... CEO親自送貨比馬雲啊...

對不起,小姓施,名依歐

就算平時啲員工講話點樣辛苦,都唔及得自己親身體會, 越係高層,只係會覺得啲員工返工淨係偷懶, 如果呢件事係真嘅,呢個CEO低讚。

送外賣為何要自我介紹
與外賣無關

引用:
原帖由 李永良 於 2018-8-16 07:23 AM 發表
就算平時啲員工講話點樣辛苦,都唔及得自己親身體會, 越係高層,只係會覺得啲員工返工淨係偷懶, 如果呢件事係真嘅,呢個CEO低讚。
廿蚊張應試下👍

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 希夷 於 2018-8-16 07:23 AM 發表
送外賣為何要自我介紹
與外賣無關
因為是串通做宣傳

我老豆係李剛

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-8-16 08:02 AM 發表

因為是串通做宣傳
正路送外賣上來,比錢閂門,
不會打牙較,吹水

引用:
原帖由 希夷 於 2018-8-16 07:23 AM 發表
送外賣為何要自我介紹
與外賣無關
唔係點上新聞

引用:
原帖由 正字 於 2018-8-16 07:54 AM 發表

又係D支那人概念。乜CEO就應該獲得尊重? 外賣仔就可以睇低?外賣仔同CEO都只係一份職業,並無貴賤之分。同樣都係靠自己雙手合法咁養活自己,同樣都係盡自己嘅義務。同樣應該獲得相同嘅尊重。

個CEO扮外賣仔只係為咗自己間公司嘅利益,本身並不存在值得特別尊重嘅地方。佢交齊D稅,冇向官員行賄,有做慈善幫助窮人,咁先值得特別嘅尊重,咁先做到能力大,就承擔更大嘅社會責任。 ...
呢個係閣下慨念啫,原文邊有提及尊重?只係事主以為外賣仔吹牛,結果是真的,好簡單

引用:
原帖由 希夷 於 2018-8-16 08:06 AM 發表

正路送外賣上來,比錢閂門,
不會打牙較,吹水
可能CEO想溝人婦或人婦想食外賣仔。

間公司得五個人,都可以叫自己做CEO喇。CEO,會計,MARKETING,物流一腳踢。其實成街中小企個個都係CEO

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]