• 瀏覽: 53,069
  • 回覆: 398
  • 追帖: 7
+15
航空公司都有機會有記錄!

引用:
原帖由 hkyahoohk 於 2018-8-15 06:37 PM 發表
航空公司都有機會有記錄!
會唔會保留咁多年先係重點

加上當年菲律賓政府係點

引用:
原帖由 唔好信黃絲帶 於 2018-8-15 06:31 PM 發表
港人鄧龍威18年前捲入菲律賓藏毒案,其後被判罪成及終身監禁,但他一直堅稱自己含冤入獄。今日(15日)是原定提交鄧龍威案終...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180815/photo/bkn-20180815133154922-0815_00822_001_01b.jpg?20180815175142

……
希望盡快水落石出

新聞來源連結:
http://hk. ...
有入境紀錄只能是一個疑點
如果人地有佢之前在菲傭的實質活動紀錄,一樣死。因為呢個世界好多非法出入境方法

VIU 罪光燈上星期有講呢單嘢,佢喺監獄到打電話俾節目

黑獄

引用:
原帖由 唔好信黃絲帶 於 15/8/2018 18:31 發表
港人鄧龍威18年前捲入菲律賓藏毒案,其後被判罪成及終身監禁,但他一直堅稱自己含冤入獄。今日(15日)是原定提交鄧龍威案終...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180815/photo/bkn-20180815133154922-0815_00822_001_01b.jpg?20180815175142

……
希望盡快水落石出

新聞來源連結:
http://hk. ...
咁佢地跟蹤左……係邊個?
偷渡入境?
有孖生兄弟?

總之賓賓國少去為妙

林鄭今日又出來領功 

引用:
原帖由 montejo 於 15/8/2018 18:42 發表

有入境紀錄只能是一個疑點
如果人地有佢之前在菲傭的實質活動紀錄,一樣死。因為呢個世界好多非法出入境方法
x 2
但掉轉身份
變成菲國要提出有力既證據

條友本身有冇犯毒?

引用:
原帖由 Peter_H 於 15/8/2018 18:44 發表
換是美帝已嚴懲菲國 懲罰土耳其咁!
立即放人

佢自己都冇話自己冇做

引用:
原帖由 騎豬王 於 2018-8-15 06:59 PM 發表

x 2
但掉轉身份
變成菲國要提出有力既證據
不過好多國家唔係用普通法……由控方舉證,亦不是疑點利益歸於被告。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]