• 瀏覽: 6,564
  • 回覆: 70
+5
其實陳浩天演講,如果唔係CY大力宣傳,根本冇人會知,依家人人談港獨,CY真係功不可沒。

樓主既意思係反罪惡就係宣揚罪惡

引用:
原帖由 Classico 於 2018-8-15 03:12 PM 發表
其實陳浩天演講,如果唔係CY大力宣傳,根本冇人會知,依家人人談港獨,CY真係功不可沒。
無知!
廢話!

引用:
原帖由 Classico 於 2018-8-15 03:12 PM 發表
佢日日講"港獨",
係擦存在感,
驚人地唔記得佢。

仲有

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-8-15 03:17 PM 發表
果 d 係認知精神障礙

我諗起黃子華類似講過
中國大陸最尊重異見份子
又知中國人特尊重死人
所以特登整到啲異見份子死死地

引用:
咁計法,港獨當時就要支持CY繼續做特首,佢地唔支持咪柒晒

引用:
以此類推,陳浩天唔講港獨就無呢個話題,香港外國記者會唔請佢就無呢單嘢,中央唔出聲傳媒就唔會報導比公眾知,又或者傳媒唔報導就無人知,幾時輪到689呀,不如香討凡係有港獨post都刪左好唔好,港獨係咪就會消失左.

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-8-15 03:17 PM 發表
宣傳反吸毒就係宣傳吸毒.

又一膠帖

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2018-8-15 04:30 PM 發表

以此類推,陳浩天唔講港獨就無呢個話題,香港外國記者會唔請佢就無呢單嘢,中央唔出聲傳媒就唔會報導比公眾知,又或者傳媒唔報導就無人知,幾時輪到689呀,不如香討凡係有港獨post都刪左好唔好,港獨係咪就會消失左. ...
外國記者會係咪年年開架?
其實冇乜人會理佢哋喎。
佢唔講真係冇人知

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-8-15 06:59 PM 發表

其實冇乜人會理佢哋喎。
佢唔講真係冇人知
主要係邀請咩人,講咩議題,好似請政府大律師公會主席,戴耀廷,中聯辦嘅人等等,各大傳媒都有報導內容,公眾一樣知,就算香討一樣有人貼文,只不過內容引唔多起大家興趣而已,而陳浩天個黨正係比政府取締時候,又係講大陸最敏感嘅港獨議題,就算佢以前發表港獨言論,就算去到外地,一樣受到社會關注,所以,點會無人知.

CY真係功不可沒,在反港獨立法的供獻。

至于那個陳浩天,我認為是鬼。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-8-15 06:59 PM 發表

其實冇乜人會理佢哋喎。
佢唔講真係冇人知
掩耳盜鈴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]