• 瀏覽: 15,575
  • 回覆: 158
引用:
原帖由 西西積叻 於 2018-8-10 12:15 PM 發表
先有貿易戰又來太空軍事計劃,目的都係要打沉中國將中國變成又窮又弱的三流國家。中國如果應戰同佢競爭就會好大機會成為第二個蘇聯,但唔應戰又會被美國超越,中國崛起成空想。中國係鬥又死唔鬥又死。 ...
白痴仔中國唔斗就死硬

今次考驗下習總,面對鬼佬喺一介武夫靠威猛,定喺智勇雙全嘅明君

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2018-8-10 12:21 PM 發表
吾應戰又會被美國超越,究竟中國幾時去左美國前面架

突破盲腸

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-10 01:20 PM 發表

我只是在旁食花生,看住中國被玩殘
慢慢等啦你,你腦殘,中國都未殘啦

引用:
原帖由 HKingdom 於 2018-8-10 01:07 PM 發表
中國就係靠今次貿易戰將美國打沉
這個機會率很低⋯⋯ 🙄

引用:
原帖由 西西積叻 於 2018-8-10 12:15 發表
先有貿易戰又來太空軍事計劃,目的都係要打沉中國將中國變成又窮又弱的三流國家。中國如果應戰同佢競爭就會好大機會成為第二個蘇聯,但唔應戰又會被美國超越,中國崛起成空想。中國係鬥又死唔鬥又死。 ...
所以唯一條路,就是繼續行自己條路,一個有中國特色的社會主義國家

老尾必輸

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-8-10 12:49 發表
一於跟。仲要高調回應。
但只係做科研,唔作武鬥,等你老美花錢花到窮。
美國佬會向中國借錢來發展太空武器。

太空軍計劃....有鬼錢造咩......

引用:
原帖由 breadstick 於 2018-8-10 01:26 PM 發表

唔支持蘋果日報嗱。
究竟係台灣有冇得賣架?

儍嘅中國按自己定嘅方向走,老美就賴屎,太空軍?如果老美真係搞就好,老美死得仲快,

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-10 05:09 PM 發表

中國十幾億廢柴點同人鬥
你咪係最癈嗰個囉

引用:
原帖由 akoko 於 2018-8-10 07:31 PM 發表

美國佬會向中國借錢來發展太空武器。
搞多幾個人民幣貨幣圈就可以買少啲美國國債。
美國想向中國借錢,難喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]