• 瀏覽: 15,573
  • 回覆: 158
支持特冇普連任,只有他才能救全世界,只有他才能帶領美國佬滅亡

其實打乜戰講緊都係燒銀紙,邊個錢多邊個嬴,老美只識發債印銀紙,美債冇人買就莫水,做乜都唔靈。

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-10 12:52 PM 發表
支持打柒中國
香討有你樂趣多。

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-10 01:18 PM 發表

美國總統講得出,做得到
可惜任期已經只剩下一半。

我個人希望特朗普連任架,因為這樣中國才能繼續發展。

傷港低端人口極多,又窮又弱,只懂口水自嗨!

現時中央使用以不變應萬變 當年列根假太空搞垮蘇聯 今日美國邊有咁多錢

中國又加關稅,又打大豆戰,似乎中國唔打散美國唔收手。

嗱!美國投降,中國有冇可能放美國一馬?

嗱!美國一間電視機廠已經破產啦!

美國幾時會投降?

引用:
原帖由 西西積叻 於 2018-8-10 12:15 PM 發表
先有貿易戰又來太空軍事計劃,目的都係要打沉中國將中國變成又窮又弱的三流國家。中國如果應戰同佢競爭就會好大機會成為第二個蘇聯,但唔應戰又會被美國超越,中國崛起成空想。中國係鬥又死唔鬥又死。 ...
中國輸左後,會有1千幾百萬中國人走落香港,老強臭港仔!!

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-10 04:47 PM 發表

沒所謂,堆填區大把空位
咁又係, 閣下最喜歡被西人老強,習慣左,真係冇所謂!!

好明顯就係中國從來無中過美國計啦
引用:
原帖由 西西積叻 於 2018-8-10 12:15 PM 發表
先有貿易戰又來太空軍事計劃,目的都係要打沉中國將中國變成又窮又弱的三流國家。中國如果應戰同佢競爭就會好大機會成為第二個蘇聯,但唔應戰又會被美國超越,中國崛起成空想。中國係鬥又死唔鬥又死。 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]