• 瀏覽: 48,372
  • 回覆: 299
  • 追帖: 3
support good driver... we need more good driver like this

引用:
原帖由 054D 於 2018-8-10 10:49 AM 發表
望九巴唔停職啦
車長咁出名,九巴點會將佢停職

good driver

下個站呀~~ 呢個站行 "很" 死你呀   你扶住啦

https://www.youtube.com/watch?v=uw9R_ocQfOk

引用:
原帖由 kelvin.... 於 2018-8-10 10:11 AM 發表

睇片佢對住阿婆講嘢態度好差
呢種人根本都吾識分析事情。。根本都吾知人地做咩攬野。。。

引用:
原帖由 herojim 於 2018-8-10 10:51 AM 發表

人地係鄕土註日本版既日本旅遊達人
佢係旅遊達人+九巴車長

雖然係做好心,但著左套製服就唔好加助語詞啦,俾人入晒喇

引用:
原帖由 ju5hoba 於 2018-8-10 10:58 AM 發表
雖然係做好心,但著左套製服就唔好加助語詞啦,俾人入晒喇
明白事理嘅人 會以大局為重 唔會死捉住一個助語字嚟拗

個司機咁好人,
應該係尾國人扮

搞笑d回覆  下下都關黃絲藍絲事?
講個粗口都關政治事 你地政治狗都算叻叻架喇
下次係咪要咁講?
「老人家 此站步行甚遠  下站落車方為佳啊」
咁樣講 你以為丫婆聽得明咩
一個x字  你地班友仔就話x丫婆
用行鬼死你 大聲少少 你地又會話x丫婆
香港地 好心難做啊

引用:
原帖由 小稀 於 2018-8-10 11:00 AM 發表
個司機咁好人,
應該係尾國人扮
https://m.facebook.com/profile.p ... ;ref=content_filter

相信睇完這個FB專頁後唔會咁講

溫馨 d 粗口提示

引用:
原帖由 new文 於 2018-8-10 09:38 發表
佢講粗口相信係暗屌教錯路嘅乘客多喎
完全同意

首先司機緊張阿婆啫,另外係用嚟串個女乘客,唔識就問下司機哥哥,唔好亂噤老點

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]