• 瀏覽: 66,762
  • 回覆: 9
  • 追帖: 1
+3
簡直令人振奮, 唔洗親身去現場dup佢都先興奮. 

引用:
原帖由 Assange 於 2018-8-9 09:22 PM 發表
香港廢青只會狗縮
呢個我贊同!!!! 見到西人霸權就9縮的, 只配做西人堆排泄物.

呢D情況在台灣係唔會發生的, 西人一發火, 送埋自己條女俾佢做慰心婦都仲得.

証據, 睇菜腫桶奶日奶西奶到令人火滾就知道啦!!!!

引用:
原帖由 風中捉刀 於 2018-8-9 09:36 PM 發表

分分鐘。自己條女俾人撩都唔敢出聲
中出埋啦, 仲撩咩野呀, 死鬼David咪成日趙完唱 港女, 台妹cheap咩,

D女點黎??
咪係在港青及台青手上搶過來的囉.

我想, 如果David 在大陸??分分鐘被人捉去浸豬籠都似.

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-8-9 11:00 PM 發表

大陸人有勇無謀。有勇但又(敢怒而不敢言)可笑可笑
可能大陸人祗懂得用死力而已而不是膽量。若果有膽量就不會(敢怒而不敢言)啦
咩野叫唔用死力丫???請講當時現場, 鬼佬在調戲中國婦女, 差佬黎.......這情勢, 唔該唔好講第D先?

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-8-10 06:58 AM 發表

我從來支持用拳頭解決問題

看看現在載亞在香港, 不會有人敢欺負他們

因為已建立兇狠形像
看情形啦, 但看見老蘭仔被David搶女, 仲拍埋片中出埋四維播,  都只做縮頭烏龜, 又真係太離譜了.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-8-10 08:00 AM 發表

香港會叫你報警處理。大6報係冇用,條女比人輪完D公安都未到。一於打九D仆街就啱
今次大陸差人到咗啦, 但幾條鬼佬太串, 中國人就要教訓他們.

"網傳短片所見,一名赤裸上身、下身僅穿一條鬆身短褲的外籍男子,在街頭向警員不停做出不雅動作,還口出狂言辱罵途人。多名圍觀的途人忍無可忍 ..."

引用:
原帖由 630j2.swatch 於 2018-8-10 08:21 AM 發表

靚抽!

又話本土。實則勾結南亞反中!

東方報得好!
所以話獨立, 話立國喎, 班本土通番賣國就有佢份.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2018-8-10 08:11 AM 發表

大6有兵役,好多廿紀碎以上當過兵或受過軍訓。港人少有打得下
但台灣都有服兵役啦,點解又咁屎??

引用:
原帖由 aesopq9577 於 2018-8-10 08:40 AM 發表
如果係近排先發生,傻鳩鬼佬,仲留係中國地區玩弄中國人? 被尸吊常識姐!?下話!?
而家大家應該明白,上幾個月就有鬼佬在美國會大嗌,原來中國人唔怕鬼佬!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]