• 瀏覽: 66,751
  • 回覆: 462
  • 追帖: 1
+3
無香港人咁虛偽同欺善怕惡

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2018-8-9 09:48 PM 發表
關咩事,分別係在大陸打交最多罰錢,再唔係關幾日出黎咩事都冇,
香港垃圾法律唔分對錯,邊個打邊個都唔理,總之打交就犯法,隨時留案底監亦有得坐,咁普羅市民就算眼見天大不公事發生眼前,背負住留案底,坐監,前途盡毀,你,還會逞英出手制止嗎? ...
你呢的人,人地要殺你父母,姦你妻女,我諗你都系報警等差人到個隻

引用:
原帖由 chenflie 於 2018-8-9 10:14 PM 發表

一句算罷啦 睇定d! 香港人!
一埋牙,理得你死啦! 東北人

咁就係分別!  血性
係有分別架,一方水土一方人,唔同文化背景長大係咁架啦

引用:
原帖由 ie7 於 2018-8-9 10:17 PM 發表

你呢的人,人地要殺你父母,姦你妻女,我諗你都系報警等差人到個隻
算把啦你,講你實無比敵,網上你話會飛都得,實際呢?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2018-8-9 09:52 PM 發表
證明內地人都有英勇既一面, 讚.

坦白講, 香港一定無幾多人敢出手.
你吾見樓上2個無陽具既,幾多野考慮

引用:
原帖由 DL88088 於 2018-8-9 10:18 PM 發表

港人廢 .....完
網上鍵盤戰士,強.....完

引用:
原帖由 DL88088 於 2018-8-9 10:06 PM 發表

又係喎!

最叻吊9d細路廣鐵食野
同埋屌9小朋友柯屎

色男辣椒水電槍施襲 掐頸胸襲夜歸女

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnew ... 0808_00952_001.html

利害了我的國,今次成村人打白皮豬終於勝利了。好X威呀

引用:
原帖由 Assange 於 2018-8-9 09:22 PM 發表
香港廢青只會狗縮
你講自己

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]