• 瀏覽: 66,726
  • 回覆: 462
  • 追帖: 1
+3
抵打

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-8-9 09:36 PM 發表
呢D情況在台灣係唔會發生的, 西人一發火, 送埋自己條女俾佢做慰心婦都仲得.

証據, 睇菜腫桶奶日奶西奶到令人火滾就知道啦!!!!
台灣狗比香港泛民黃絲更廢,台灣人全是無用廢人。

班鬼老係咪當所有中國人都係黃絲?黃絲習慣見到鬼老送曬屋企d女人比佢地吊

抵打

引用:
原帖由 RAy_1982zzz 於 2018-8-9 09:36 PM 發表
係東北攪事,東北人唔出手?

呢度可能無幾人知道東北,先天打架見有乜就執起黎打。3條鬼佬無殘廢算好彩!
教練 你都幾廣博
黎尾國班東北大漢 成日醉酒就想隻秋

引用:
原帖由 謙三少 於 2018-8-9 09:49 PM 發表
on9 2個地方唔同
人地大陸打交用錢庭外和解 唔洗留案底
香港打交 你試下用錢解唔解到 留案底做下等人 移民唔到出國又要煩之餘 又做唔到公務員入唔到大公司
比你都唔博啦 ...
你話湖北奇係呆9仔

引用:
原帖由 chenflie 於 2018-8-9 10:06 PM 發表

根本就係借口。大陸打人庭外和解? 大家自己人就咁話啫。鬼佬喔,分分鐘嘈到大使都來。鬼佬知道大陸唔敢搞國際糾紛。維持形象。所以陸警好照鬼佬。你睇今次都係市民出手。警察9縮。

所以如果上庭,鬼佬幾乎儸曬著數。

而體現一個城市市民個性同尊嚴個時候就係。係咁樣情況下,東北人理得你之後法庭輸定贏! 打左先講!

一方水土一方人,香港人邊知道東北人係掂?
東北代理商教過我一句野: ...
算把啦你話唔關咪唔關囉,事實上,背負住咁多負面影響下,縱使大部分有小小良知既人都想出手,只會選擇睇定啲先囉!

港柴見到即刻拍片,跟住上網公審

明日話今天

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2018-8-9 10:12 PM 發表

算把啦你話唔關咪唔關囉,事實上,背負住咁多負面影響下,縱使大部分有小小良知既人都想出手,只會選擇睇定啲先囉!
一句算罷啦 睇定d! 香港人!
一埋牙,理得你死啦! 東北人

咁就係分別!  血性

引用:
原帖由 癲狗理2 於 2018-8-9 09:37 PM 發表
大部分香港人已經是世界垃圾,鳩叫就叻,剩係識恰老弱婦孺,又貪心又自大。
港柴一向死剩把口,爭取民主都系靠把口喊口號,吵半日都吾敢郁手

肛聞黨去了舊金山奶洋人屎眼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]