• 瀏覽: 2,989
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
日本東京有網民周二(7日)深夜在Twitter發布一張照片,引起熱議。照片中一名身穿紅色上衣的年輕男子,褲子褪至膝部,而車廂地面就有一堆疑似排泄物。據發文者表示

今次崇日青的睇法同我有點接近了,
日本人屙的屎, 佢地都認為係神聖的,
係神聖的屎, 我睇法一樣, 不過我慣左講英文

新聞來源連結:
http://www.exmoo.com/article/75535.html

無腦死豬西先睇爛果日報
可能係強國人扮既

黃毛叫呢D做民主自由,霸氣

大陸人好開心呀, 搵到同類

有無人搵番先前大陸小朋友地鐵大便個帖出來呀?
今日好累不想創作, 逐個回帖抄番, 只將中國改成日本,
都可以去到廿版

呢度的愛國者最鍾意搜尋世界各地公開大便的個案, 證明吾道不孤。

維權人士好唔開心,佢哋心目中只有大陸人嘅醜行,原來其他先進國家都有

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-8-9 04:02 PM 發表
維權人士好唔開心,佢哋心目中只有大陸人嘅醜行,原來其他先進國家都有
No, 佢地最唔開心唔係因為日本人都有, 而係因為標題唔係中國,
咁就無錢收

本土新聞都有喎
唔洗周圍搵㗎  
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeane ... 0809_00912_001.html
引用:
原帖由 翡翠綠茶 於 2018-8-9 04:01 PM 發表
呢度的愛國者最鍾意搜尋世界各地公開大便的個案, 證明吾道不孤。

引用:
原帖由 翡翠綠茶 於 2018-8-9 04:01 PM 發表
不如話, 呢度的叛國者, 最不喜歡人地提其他地方醜行,
咁佢地先可以更易攻擊自己祖國, 誤導其他人以為中國就是低等,
其實叛國班畜牲先係最低賤的

自己有野做得唔好, 梗係要搵多d個案, 證明自己冇問題啦, 你地做得岩架。

引用:
原帖由 翡翠綠茶 於 2018-8-9 04:08 PM 發表
自己有野做得唔好, 梗係要搵多d個案, 證明自己冇問題啦, 你地做得岩架。
原來係咁, 唔怪得見班叛國畜牲成日搵自己國家錯左的野去寫,
原來係因為叛國畜牲比佢地所形容的畜牲更不如,
明白晒

引用:
原帖由 mm170240279 於 2018-8-9 04:11 PM 發表

原來係咁, 唔怪得見班叛國畜牲成日搵自己國家錯左的野去寫,
原來係因為叛國畜牲比佢地所形容的畜牲更不如,
明白晒
好勁呀你, 神邏輯

引用:
所以唔愛國者就專門搜尋大陸各地公開大便個案以作報復?

引用:
原帖由 翡翠綠茶 於 2018-8-9 04:12 PM 發表

好勁呀你, 神邏輯
多得你教導啟發囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]