• 瀏覽: 68,348
  • 回覆: 521
  • 追帖: 5
+22
引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2018-8-9 08:48 AM 發表
日本東京有網民周二(7日)在Twitter發布圖片,引起熱議。照片中一名身穿紅色上衣的年輕人,在地鐵車廂內突然脫褲大便、...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180809/photo/bkn-20180809070851738-0809_00912_001_01b.jpg?20180809070831

下!唔會啩~

新聞來源連結:

htt ...
有時肚痛起來真係好難忍。體諒一下吧。

祟日人仕不會理。。他們已經被成見偏見所佔

他們只憑心中的喜好作準則,不會客觀看事物

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2018-8-9 11:21 AM 發表
大陸間諜假扮高尚日本人。
肯定係,除非唔係。

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2018-8-9 08:48 發表
日本東京有網民周二(7日)在Twitter發布圖片,引起熱議。照片中一名身穿紅色上衣的年輕人,在地鐵車廂內突然脫褲大便、...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180809/photo/bkn-20180809070851738-0809_00912_001_01b.jpg?20180809070831

下!唔會啩~

新聞來源連結:

htt ...
佢用前便拉史?

引用:
原帖由 wtfbro 於 2018-8-9 11:27 AM 發表

坐佢對面果個,坐定定睇show
佢地唔怕臭嗎?

Tokyo Love SHIT story!

引用:
原帖由 yytong 於 2018-8-9 11:45 AM 發表

近年,日本出現了飲尿一族,他們認為自己的尿不僅可以治療高血壓等疾病,而且感到大為可口,這些飲尿一族的成員既有藍領,白領人士也有家財億萬,富商巨富,51歲的銀行家深知就堅信這種琥珀色「靈芝玉液」

原文網址:https://kknews.cc/zh-hk/health/k85pbjq.html

8633621 ...
仲好黃下喎...

對日本人來講,屎尿好平常事

儍人發現

呢D新聞完全冇新聞價值,因為唔係大陸人

咪玩啦, 坐係梳化點疴屎呀?

學五毛話齋。。假嫁。。全世界都係假。。仔女有外國 護照才是真🤣🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]