• 瀏覽: 68,468
  • 回覆: 521
  • 追帖: 5
+22
勁人

一定係香港人

有冇片?

引用:
原帖由 家英哥 於 2018-8-9 10:46 AM 發表
噹噹噹.....黃絲柒毛埋嚟開餐喇
生於亂世呀!有c食仲吾快去!

日本人質素如此?!

土地大便論

肯肯定係XX人扮的 日本人係唔會咁失禮

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2018-8-9 08:48 AM 發表
日本東京有網民周二(7日)在Twitter發布圖片,引起熱議。照片中一名身穿紅色上衣的年輕人,在地鐵車廂內突然脫褲大便、...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180809/photo/bkn-20180809070851738-0809_00912_001_01b.jpg?20180809070831

下!唔會啩~

新聞來源連結:

htt ...
大6人真係會著衫嘅動物嚟

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2018-8-9 12:33 PM 發表

師兄是否你應該在他額頭上貼張我是大陸人的貼紙會好些?
何需貼紙,望下個撚款&舉止係咪大陸人自己應該心裡有數吧

大陸人柯屎柯到去東京!

隔離乘客全部睇唔到

引用:
原帖由 bonod 於 2018-8-9 12:41 PM 發表
肯肯定係XX人扮的 日本人係唔會咁失禮
肯定係大陸仔,如果係㗎仔,all完d屎會執番嚟食,唔會整污糟地方嘅。

大陸人扮成

引用:
原帖由 獷曉彤係大話精 於 2018-8-9 08:48 發表
日本東京有網民周二(7日)在Twitter發布圖片,引起熱議。照片中一名身穿紅色上衣的年輕人,在地鐵車廂內突然脫褲大便、...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180809/photo/bkn-20180809070851738-0809_00912_001_01b.jpg?20180809070831

下!唔會啩~

新聞來源連結:

htt ...
AV日笨大角最屎寬玩屎尿屁,應該係拍緊新AV片,片名:車廂中之屌屎眼失禁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]