• 瀏覽: 188,984
  • 回覆: 998
  • 追帖: 13
+14
引用:
原帖由 共享陽光 於 2018-8-9 04:06 AM 發表
一名男子昨晚十時於西營盤中山紀念公園內踢足球後不適,之後暈倒場邊長椅,被送往瑪麗醫院搶救。消息稱,昏迷的男子為無綫新一代男神余德丞。
近期人氣冒升的男主持余德丞,現時留醫深切治療部。余的家人接獲通知紛趕往病房外守候。警方指,事主姓余(29歲),送院時昏迷,案件列作「有人暈倒」,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201 ...
晚十時,唔係好熱啫

蔡思貝男友

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-8-9 05:04 AM 發表

昏迷就一定入, 中暑都會啦
空多吉少

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-8-9 04:48 AM 發表
邊有事, 宣傳多
你估係屎厲老千咩?!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2018-8-9 04:06 AM 發表
一名男子昨晚十時於西營盤中山紀念公園內踢足球後不適,之後暈倒場邊長椅,被送往瑪麗醫院搶救。消息稱,昏迷的男子為無綫新一代男神余德丞。
  近期人氣冒升的男主持余德丞,現時留醫深切治療部。余的家人接獲通知紛趕往病房外守候。警方指,事主姓余(29歲),送院時昏迷,案件列作「有人暈倒」,...

http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/201 ...
唔知乜水。 

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-8-9 06:00 AM 發表

晨早流流 !

抽水行遠啲啦 !
抽開死人水 係甘上下

引用:
原帖由 廿一號 於 2018-8-9 06:36 AM 發表

6秒一字支持者就係咁涼薄賤格
賤左口賤 鄉土聞名

願事主早日康復。南無阿彌陀佛!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-8-9 04:48 AM 發表
邊有事, 宣傳多
入左 ICU 呀

引用:
原帖由 vincent1969 於 2018-8-9 07:48 AM 發表

正宗搏吊
牠空虛咪去玩假野囉

臨緊七月,很多中暑、中風、猝死、浸死呢種K屎,多留在家中為妙

好奇怪, 有可能..........................

球場挨著消防局,時間及時

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]