• 瀏覽: 55,681
  • 回覆: 587
  • 追帖: 5
+17
外國人就係外國人,點解中國人要開條特別所謂VIP通道,真係

引用:
原帖由 kwong1000 於 2018-8-8 09:40 PM 發表
其實呢d蝗種人專用通道,唔用好過用,分分鐘仲慢
不過泰國算好野,一陣d蝗種人又打尖,打交都係自己狗咬狗,唔使影響到其他外國人
你係咩種?

嘩。你泰國唔比香港。澳門。台灣人用中國條隊。小心中國又出聲呀

引用:
原帖由 haappy78901 於 2018/8/8 09:11 PM 發表

可惜佢地仲未分到我地九龍人同香港人。
Haha... This is a good one.

港台旅客沒特權,排長龍

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-8-8 10:58 PM 發表

但係一樣識得講英文喔
你去過泰國未加😂

引用:
原帖由 apmichael 於 8/8/2018 21:16 發表
有香港網民剛從曼谷回來,表示持有香港特區護照也被歸納為中國旅客,須要排中國VIP通道過境。
好像有些人高興得太早,跟車太貼

好囉!仲諗住要續返本BNO。

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-8-8 11:21 PM 發表

一支啤酒磨成晚都好過啲大陸人淨係敢去7-11買平價飲料
你住Pattaya咁耐,唔知Pattaya有班大陸人專門從事偷呃拐騙咩?
你在笆堤雅玩過幾耐先,你又唔答,即係鳩吹!笆堤雅好多洒巴你去過幾多間先?偷呃拐騙邊道都有,泰仔呃騙都好勁架!

引用:
原帖由 chiooil 於 8/8/2018 23:05 發表

我在泰國住過三年,消費力主要是大陸人,好多鬼佬係窮遊呀!
泰國機場同好多地方有晒簡體字好耐啦!乜你唔知咩!
師兄,你咁快踢爆佢,畀佢威多幾分鐘吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]