• 瀏覽: 26,122
  • 回覆: 491
+10
引用:
原帖由 密食當三餐 於 2018-8-8 08:01 PM 發表 
你們還年輕,不知道澳洲建築公司的衰嘢!
澳洲建築公司有幾衰, 你咪上去佢嘅新聞LinK慢插囉

但你而家只插澳洲佬,而唔插中國建築 同建制派喎
你行為咪轉移視線囉

原帖由 密食當三餐 於 2018-8-8 05:38 PM 發表 
奧洲佬都食得禾米多!

原帖由 密食當三餐 於 2018-8-8 05:50 PM 發表 
骨子裏都係流著澳洲佬的血!奸、貪

建制派係大陸隻狗,又點會有人性呢?

引用:
原帖由 rk2007 於 2018-8-8 05:58 PM 發表
狗主忙記関狗籠,好多黃狗出尼吠 :smile_43 ...
狗主話D(藍色瘀血)未清毒,所以再俾D狗屎班藍色瘀血狗仔食喎

引用:
原帖由 密食當三餐 於 2018-8-8 08:01 PM 發表
你們還年輕,不知道澳洲建築公司的衰嘢!
假若你熟悉中國歷史 就等於你有五千歲??

引用:
原帖由 fatcrab08 於 2018-8-8 08:39 PM 發表

假若你熟悉中國歷史 就等於你有五千歲??
中國D建築公司最pk!唔洗講!

大陸新移民判頭最衰,又博懞,又貪心,又行蠱惑!

引用:
原帖由 Tyy7188 於 2018-8-8 01:57 PM 發表
好在有見制派守住香港唔俾犯民胡作非為
請支持建制派守住香港比政府胡作非為

每日幾十萬人坐,建制食屎啦

建制正仆街來的

引用:
原帖由 wolohk 於 2018-8-8 08:59 PM 發表

成班自己玩趕走犯民狗係大功績

引用:
原帖由 wolohk 於 2018-8-8 08:59 PM 發表

建制派守住係廁所門口,幫手將D臭屎密蓋

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-8-8 09:34 AM 發表

黃國健質疑民主派政治化

工聯會黃國健發言時表示,事件牽涉公眾安全猶如「阿媽係女人,大家都知嘅」,建制派和泛民的分歧只在於應交由立法會還是政府調查事件。黃國健表示:「本來我就持開放態度,都無咩所謂,但我聽到郭家麒、楊岳橋、張超雄之流,咁講嘢,就已經係攻擊其他議員,你仲唔係政治化?咁嘅情況之下,你叫我點贊成比你哋去調查呢?」

黃國健又指:「你問香港市民,究竟係相信政府調查,定係相信 ...
呢條黃腳雞拉出來打

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2018-8-8 09:47 AM 發表

建制派做得好!根本明顯不關公眾事,泛民又扣帽子!要查也應該查誰投票給泛民!任何支持泛民黃粉是等同危害國家安全!
垃圾

引用:
原帖由 walkera2006 於 2018-8-8 09:52 AM 發表
涉及鋼筋偷工減料港鐵月台,一且崩塌就有市民死傷,咁都唔涉及重大公眾利益,建制派班議員心態真得人驚,難得仲有班親中奴才低端選民投佢哋票
所以大陸咁多死人塌樓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]