• 瀏覽: 5,260
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
+4
咁細隻海龜BB咁脆弱,條臭八婆捉上黎又玩又影相,放番落海都唔知有冇命。條臭閪淨係識影相呃like,有冇諗過會害左條小生命?

海龜受《保護瀕危動植物物種條例》及《野生動物保護條例》保護,香港所有野生龜類 (包括海龜)均為「受保護野生動物」,任何人士捕獵、蓄意干擾、管有、售賣或出口海龜(包括巢和蛋)均屬違法,最高刑罰為罰款十萬港元及入獄一年。

條八婆已經犯左法!

附件

2018-08-03 22.44.17.jpg(132.05 KB)

2018-08-03 22.44.17.jpg

38260596_2008417909189545_4770243991813750784_o.jpg(257.62 KB)

2018-08-03 22.44.47.jpg(99.74 KB)

2018-08-03 22.44.47.jpg

2018-08-03 22.26.31.png(928.62 KB)

2018-08-03 22.26.31.png

引用:
原帖由 wasana 於 2018-8-7 09:11 AM 發表
吃不到便是酸
曾經係人妻黎,生過仔,冇人想食

佢個bar好似士多啤利扭紋糖

引用:
原帖由 wasana 於 2018-8-7 06:30 PM 發表

你話呀?
到時無得食,
打機雖囉
我就冇乜興趣啦,不過你想食就小心點,唔好奶野。條女做保險做得幾個月,可以簽單簽到拎獎,可能人地口才真係好好啦

引用:
原帖由 wasana 於 2018-8-7 11:14 PM 發表

賣樓賣上床,唔知?
你試下扮私影或者買單問下佢
求賽後報告,感激不盡

臭雞

引用:
原帖由 wasana 於 2018-8-8 08:39 AM 發表

多謝哂喎!
咁關照。
梗係要關照下啦,人地成日話好掛住囝囝,不過轉過頭就唔知去邊旅行玩呀,飲飲食食,影埋哂超高難度疑似不可能的 “自拍”。
人地好慘嫁,多點關心下人。

引用:
原帖由 路爾柏雅﹎﹡ 於 2018-8-8 11:52 PM 發表
臭雞
就算係臭,總有狗公追住

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]