• 瀏覽: 14,300
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+3
1億

引用:
原帖由 daiichi 於 2018-8-1 10:32 AM 發表
呢類標題黨,有無了解完內容先出文
唔唔止標題黨,睇埋發帖者便知是什麼

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:33 AM 發表

人地只用1億就足以對抗一帶一路
美國係用中國既錢借力打力炸, 醒少少啦
1億.......元朗起橋都唔得la, 對抗

美國冇錢又想擦存在感.......1億又真係肉9酸d
up 1,000億ar ma.......到時反口會比咪得lor, 9up, 美國慣架la

又話一帶一路令大陸爆褒,依家又要照抄人哋概念,咁究竟一帶一路成唔成功

引用:
原帖由 soilvvang 於 2018-8-1 10:32 AM 發表
呆灣傳霉,為舔老糜痔,可以去得很盡,可以叫埋老母一齊舔
唔使叫,呆仔阿媽自願的。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:36 AM 發表

1億.......元朗起橋都唔得la, 對抗美國冇錢又想擦存在感.......1億又真係肉9酸d
係, 所以咪中國出錢, 幫完落後國家之後, 人民富足了, 跟住咪幫親美國
睇Netflix, NBA咁, 美國佬要出錢架咩?

一萬億美金就差唔多,一億?比乞兒咩。

引用:
原帖由 freemind1 於 2018-8-1 10:37 AM 發表
又話一帶一路令大陸爆褒,依家又要照抄人哋概念,咁究竟一帶一路成唔成功
冇計la...…美國扮x晒野唔 join一帶一路 + 亞投行, 咪自己柒lor

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:37 AM 發表

係, 所以咪中國出錢, 幫完落後國家之後, 人民富足了, 跟住咪幫親美國
睇Netflix, NBA咁, 美國佬要出錢架咩?
1億唔叫出錢diu…原來美國1億都要9up...……口爽苛包乾

笑能屎人

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:39 AM 發表

1億唔叫出錢
借力打力, 都要出點力, 咁都唔明?

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:40 AM 發表

借力打力, 都要出點力, 咁都唔明?
咁美國有冇出錢姐??
1億........投印度10個屎坑黎做都ok既

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:39 AM 發表

1億唔叫出錢diu…原來美國1億都要9up...……口爽苛包乾
9x%中國出錢, 然後落後國家人民自然會醒目睇NBA. 咁NBA推廣都要出少少錢架

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:33 AM 發表

人地只用1億就足以對抗一帶一路
美國係用中國既錢借力打力炸, 醒少少啦
一億夠起半條元朗行人天橋,美國佬攪掂自己啲基建先啦!笑料一宗

借人地D錢去收買盟友囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]