• 瀏覽: 14,341
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:15 AM 發表

d人有錢買飛睇nba???
中國建設, 中國比錢, 工人然後賺完人工後睇NBA,
美國需要出錢架咩?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-8-1 10:14 AM 發表
成個得亞太地區得1.13億美元
係印太,話係先導第一期

以前佢老美係搞戰爭入侵來剝奪其他國家,現在發現中國幫其他國家都會產生影響力,就試圖改變,當然仍然用一貫手段先抹黑中國係邪惡份子

美國覺醒了,明白即使窮都要幫助別人的。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:19 AM 發表

美國需要出錢架咩?
就係美國想自己借錢自己做wor

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:19 AM 發表

美國需要出錢架咩?
這一點中國一啲都唔介意喎

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:24 AM 發表

就係美國想自己借錢自己做wor
落後國家, 搵中國著數, 然後當美國神咁拜.
醒目少少啦

哈哈。。。成個印太先分到1億美金。   上次特金會。 星仔都洗左5千萬啦。。。你教星仔如何是好?

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-8-1 10:27 AM 發表

落後國家, 搵中國著數, 然後當美國神咁拜.
醒目少少啦
美國聯手日澳推「印太願景」,對抗一帶一路 <==你自己開post架wor

美國出一億美金唔夠起元朗行人天橋

呆灣傳霉,為舔老糜痔,可以去得很盡,可以叫埋老母一齊舔

中國玩完

呢類標題黨,有無了解完內容先出文

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:00 AM 發表
又話一帶一路, 害到其他國家借到還唔起, 咁美國自己又攪???
老美搞係自己請客,人哋付鈔!

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-1 10:29 AM 發表

美國聯手日澳推「印太願景」,對抗一帶一路  
人地只用1億就足以對抗一帶一路
美國係用中國既錢借力打力炸, 醒少少啦

美國佬話計過條數, 1億夠起條浮橋連接澳洲日本, 所以個project 將命名 "一帶一橋", 頂死中國佬.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]