• 瀏覽: 67,922
  • 回覆: 237
  • 追帖: 10
好變態

夢想不是做明星,事情就不會發生~

痴線

死有乜用,一係報警搞大佢,一係死前殺撚曬班人渣

自殺死左,人渣又唔會有事

引用:
原帖由 袁湘琴愛江直樹 於 2018-7-28 07:57 AM 發表
演出韓劇《流星花園》的29歲女星張子妍,因不堪東家強迫陪睡百次、玩5P,於2009年自殺身亡,並在遺書中揭露「惡魔名單」,怒訴「變成鬼也要報復」。隨著該案公訴期限將於8月4日終止,更多驚人內幕跟著曝光,包括樂天集團兩任會長辛格浩、辛東彬名列涉案名單中,父子倆倚仗權勢「共享」張子妍,行徑令人髮指。

現年95歲的辛格浩及63歲的辛東彬,雖然年紀足以當張子妍的祖父輩,但兩人仗著有錢有勢,聯合要求張子妍 ...
韓國明星表面風光,內裏充滿罪惡。唔好俾南韓公關洗腦,以為南韓好勁。

強如強國範爺,十幾年都係過著陪瞓生活。

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-7-28 08:30 AM 發表
其實韓國男人很多是「很自私」,和社會階級意識強,所謂(上等人)真係對下級唔係人
根本泡菜佬係亞洲人最L衰

引用:
原帖由 ryan111111 於 2018-7-28 10:11 AM 發表
死有乜用,一係報警搞大佢,一係死前殺撚曬班人渣

自殺死左,人渣又唔會有事
報晒警有鳩用咩?罪犯全部無罪,告唔入。法官講明唔信死者證供,唯有一死。

全世界都係咁0架啦,
冇錢冇權 天都話之你
有錢有勢 天亦照住你

卑鄙無恥之徒??? 被屈被欺善者??? 個天睇唔到

上天 : 報應???????下世先囉

泡菜國娛樂圈又真係很發達,差唔多全部泡菜劇都係講到D泡菜小白面很好人又靚仔,咁都係美化韓國人同韓國啫,其實泡菜劇同現實既泡菜真係差太遠,D泡菜佬邊有咁好人咁好蝦呀,套套劇郁D就喊,男女都係咁,有很多泡菜劇都係銷出東南亞地方,例如香港同大陸不斷都有播泡菜劇,特別係大陸人超中意追捧所謂既"明星",佢哋亦一樣超追捧泡菜國D小白面整容韓星同女星,不過自從薩得事件後,大陸先至無乜播韓劇,以前大陸有個台尊播泡菜劇直頭係泡菜台咁,雖然薩得事件,而家仍然都有很多大陸人一樣迷戀D整容韓星,其實睇泡菜劇裡面D小白面男偽人成日搽唇膏搽到很明顯,男人老狗塊面就白晒晒又搽桃紅色,有時有D就搽粉紅色等,都幾明顯係搽左有顔色既唇膏,覺得似太監咁

引用:
原帖由 RagingFlames 於 2018-7-28 08:03 AM 發表
共產國你估冇咩,明星雞陪睡好濕碎
d人一有咩事就仆倒出來大叫 咩咩夠有啦,成個小學雞咁

引用:
原帖由 袁湘琴愛江直樹 於 2018-7-28 07:57 AM 發表
演出韓劇《流星花園》的29歲女星張子妍,因不堪東家強迫陪睡百次、玩5P,於2009年自殺身亡,並在遺書中揭露「惡魔名單」,怒訴「變成鬼也要報復」。隨著該案公訴期限將於8月4日終止,更多驚人內幕跟著曝光,包括樂天集團兩任會長辛格浩、辛東彬名列涉案名單中,父子倆倚仗權勢「共享」張子妍,行徑令人髮指。

現年95歲的辛格浩及63歲的辛東彬,雖然年紀足以當張子妍的祖父輩,但兩人仗著有錢有勢,聯合要求張子妍 ...
冇法正常走路?...好恐怖~

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-7-28 08:30 AM 發表
其實韓國男人很多是「很自私」,和社會階級意識強,所謂(上等人)真係對下級唔係人
日本人何嘗唔係?

被玩後不能正常走路,即係比人輪後門,唉慘!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]