• 瀏覽: 66,839
  • 回覆: 467
  • 追帖: 7
+2
冇人影到, 真係各有各說

上左位,叫價又高啲,醒目女

提示: 違規內容已被屏蔽
我就唔多信有人認到條膠妹囖。D相全部到美顏到認唔到本人個樣啦。喺街望兩眼就認得,搵鬼信咩

引用:
原帖由 jameshasala3 於 2018-7-21 06:47 AM 發表
博大劉收佢做呀二!😂
呢樣肯定啦,有甘比百分一都唔得了

Big Lau pay 10m 包埋佢啦

引用:
原帖由 大細一樣 於 2018-7-21 01:02 PM 發表
大樓應該最後會X埋佢
條囡遲啲驚到喺華置番工

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018/7/21 00:34 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180720/photo/bkn-20180720194743661-0720_00862_001_01p.jpg?20180720235355

𡃁模許珮榆(Diva)前日於希慎商場逛街,行經扶手電梯時,被一名阿叔大聲呼喝,驚撞親佢個仔,二人因而發生罵戰,過程長達十分鐘。Diva指阿叔聲大大話「會搵人打佢」 ...
嘩,靚模今次一鳴驚人。

delete

港人滑手機無視他人已成自然

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-7-21 12:34 AM 發表
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20180720/photo/bkn-20180720194743661-0720_00862_001_01p.jpg?20180720235355

𡃁模許珮榆(Diva)前日於希慎商場逛街,行經扶手電梯時,被一名阿叔大聲呼喝,驚撞親佢個仔,二人因而發生罵戰,過程長達十分鐘。Diva指阿叔聲大大話「會搵人打佢」 ...
唔會搵人打,但會搵人輪

如果她比人打,入邊個數先

有人話條女撞到人應該道歉喎......訓醒未呀....知唔知發生咩事㗎究竟

呢條茂利老模最好快d收聲,佢連自己衰乜撚嘢都未知,仲想揾傳媒博出位?
老人家已比晒機會妳,妳再阿吱阿咗,佢身邊會有好多人自動出嚟招呼呢條老模。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]