• 瀏覽: 5,348
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
+28
今日《蘋果》獨家「爆相爆片」大劉劉鑾雄噚日喺希慎與短裙女子爭執近十分鐘(新聞連結: https://bit.ly/2zV8rYK ),有指這位短裙少女,就係27歲嘅o靚模許珮榆(Diva)。據讀者報料稱,當時甘比拖住囝囝,囡囡就喺前面,大劉就「壓軸」搭扶手電梯,該名短裙少女就...

如果條女係冇講大話,咁個富豪今次又真係太過擔心左d咯,又或者個富豪都係好心提下佢,唔好喺扶手電梯度只顧玩手機而唔扶住扶手,咁係好危險啩。

新聞來源連結:
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180720/58467198

附件

Screenshot_20180720-230147.png(404.99 KB)

Screenshot_20180720-230157.png(167.79 KB)

Screenshot_20180720-230206.png(139.85 KB)

Screenshot_20180720-230214.png(166.94 KB)

Screenshot_20180720-230221.png(169.91 KB)

附件

Screenshot_20180720-230229.png(269.31 KB)

Screenshot_20180720-230245.png(421.16 KB)

條女又可借機出位了

附件

Screenshot_20180720-231856.png(449.63 KB)

Screenshot_20180720-231905.png(179.01 KB)

Screenshot_20180720-231914.png(172.42 KB)

Screenshot_20180720-231923.png(185 KB)

Screenshot_20180720-231933.png(164.95 KB)

附件

Screenshot_20180720-231947.png(439.16 KB)

D保鑣就真係廢, 眼見主子有事, 仲唔即時護駕   

“我睇佢個樣都唔止整容一次啦!網上傳聞話佢做過舞女、生過仔,我唔知真定假”
大劉腎虧都有性趣上網睇Diva嘅三點式泳衣照

咁個富豪初頭係出於好意在先,個女嘅還口先至引發對駡,不過公道講,為已為人,搭扶手電梯真係要扶住扶手先好。至於富豪出言會搵人打個女,咁就唔啱喇。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2018-7-20 11:27 PM 發表
“我睇佢個樣都唔止整容一次啦!網上傳聞話佢做過舞女、生過仔,我唔知真定假”
大劉腎虧都有性趣上網睇Diva嘅三點式泳衣照
佢呢句係幾好笑,哈。

27歲嘅o靚模?
o靚模?
睇個樣似住山頂 ...
個臘像館

你同大劉講,好多男人去完廁所唔洗手,佢地都有用手扶電梯架,睇下佢點答

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-7-20 11:12 PM 發表
條女又可借機出位了
其實可以咁睇嘅,個女嘅比個富豪鬧幾句就可以見報又有焦點落自己度,嗱,呢d仲唔係叫袋錢落你個袋。

引用:
原帖由 泛到無品口自臭 於 2018-7-20 11:33 PM 發表
27歲嘅o靚模?
o靚模?
睇個樣似住山頂 ...
個臘像館
咪係,初頭仲話少女添…27…仲少女?個樣都唔係好少女啦,但就唔係老。

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-7-20 11:34 PM 發表
你同大劉講,好多男人去完廁所唔洗手,佢地都有用手扶電梯架,睇下佢點答
我諗會答你:唔係要d毛巾嚟做咩呀~~

大劉過份勞氣咗!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]