• 瀏覽: 1,789
  • 回覆: 17
怕甚么

明示

引用:
原帖由 西門二官人 於 2018-7-20 10:33 AM 發表
https://udn.com/news/story/7331/3258719
收服台灣不難,難在收服民心﹗

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2018-7-21 03:44 PM 發表

不怕。我們有菜省長,她做得不錯。但仍雖努力。

引用:
原帖由 shrek2000hk 於 2018-7-21 03:55 PM 發表

不怕。我們有菜省長,她做得不錯。但仍雖努力。
靠佢,豬乸也會上樹,佢只識舔秋田犬LP,幫普川拎鞋﹗

你睇下台灣最新民調啦,佢已是泥菩薩過河了﹗
老共請找第個啦﹗

斬首行動一天就夠了。

應該係.

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2018-7-21 04:18 PM 發表

老共請找第個啦﹗
菜省長正是為土共做反宣傳,犧牲自己,將民心推向土共一方,十分偉大

冇關係吧

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2018-7-21 04:18 PM 發表

老共請找第個啦﹗
最大共諜菜作文用心良苦,日日比島民燒數簿!含住泡眼淚,默默耕耘和平統一

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-7-21 07:14 PM 發表

菜省長正是為土共做反宣傳,犧牲自己,將民心推向土共一方,十分偉大
雖然台灣仔好撚蠢!知都唔好咁揚

引用:
原帖由 賭神無敵 於 2018-7-21 03:44 PM 發表

中共要收復台灣民心交比蔡同志就得,距做的太好了。

引用:
原帖由 八只猴子 於 2018-7-22 12:57 AM 發表

中共要收復台灣民心交比蔡同志就得,距做的太好了。
唯一問題係佢好似有啲壓力連唔到任

要諗計幫佢做多4年
之後台灣內部問題會越積越大,民怨會壓唔住,邊個執政黨上人民都睇唔順眼
先俾刮民黨復辟一屆
再等呆毒最後神主牌賴蕉皮上任
等佢玩臭多呆灣仔一兩年,再搵個位話佢踩紅線就去完成統一大業

2030年前後武統,件事應該會順順利利

最難走係第一步

蔡同志加油

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]