• 瀏覽: 8,674
  • 回覆: 185
+3
引用:
原帖由 食完唔找數 於 2018-7-21 05:55 PM 發表

呢D烏蠅好討厭, 揮之不去, 唯一方法當佢地透明, 唔睇又唔回
咪當烏蠅咁對付班法輪友。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-21 03:35 PM 發表

呢啲咁嘅網站,咪專門將中共高層壞消息不停抄錄發放。
梗有一單兩單中。

呢排呢消息肯定係造謠。從美國佬口中針對習,話習阻撓貿易協定就知道佢地想攪針對領導,破壞中國人團結信心。

法輪友及毒果互相引用一些捕風捉影,自以為是現象放大作文。
就已經見到源頭係邊。 ...
呢篇文,2012年已經post出來,徐才厚有排都未落台,但佢仲有埋詳程,作係作唔到,好明顯,係有內線線人啦
習近平呢次既消息,真係不是一句謠言就算。。。。

引用:
原帖由 lmichael 於 2018-7-21 08:05 PM 發表

呢篇文,2012年已經post出來,徐才厚有排都未落台,但佢仲有埋詳程,作係作唔到,好明顯,係有內線線人啦
習近平呢次既消息,真係不是一句謠言就算。。。。 ...
好明顯係作文。
呢啲謠言邏輯混亂。又剛好配合美國官員針對習嘅講法。一脈相承。

香港人最熟識的反中力量是毒果和泛民,但國際反華勢力當中收取資金最多的就是法L功和大妓院!

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-21 08:07 PM 發表

好明顯係作文。
呢啲謠言邏輯混亂。又剛好配合美國官員針對習嘅講法。一脈相承。
但後來證實左,徐才厚唔係拉晒?

日日開工  22k

引用:
原帖由 lmichael 於 2018-7-22 01:48 AM 發表

但後來證實左,徐才厚唔係拉晒?
徐個單係內部消息,李波洗頭艇就係有中央官員放料畀佢先出事。
法輪功係個期抄到料。咪又係人地啲料。

法輪友有千萬個謠言。假新聞喎。

今天我人生第一次回帖給 melodychxxx就立即被她拉黑了!

引用:
原帖由 lawo 於 2018-7-20 10:11 AM 發表

你都要香港正苦爭氣先得架,道歉文化流行,投降主義主導,議而不決,決而不行,23條立法,攪到2018年,林鄭重話未係時候..........港獨耀武揚威,泛民更由暗助直接變成明幫!失望,除了失望,還是失望! ...
其實係香港記者冇叉用,都唔識問問題。

又或者,根本香港一眾傳媒就係專登唔問班泛民狗呢啲咁敏感嘅問題,助力泛民狗繼續抽水。

泛民講咩?

泛民只係話支持言論自由,反對打壓結社自由,反對政府政治打壓……

但係,泛民從來都冇講過,宣獨,係咪“言論自由”!走去勾結台獨,係咪“結社自由”……

有人搞港獨,泛民狗就只講“理念”,咁就係利用大眾嘅潛意識會好自然地將“理念”同“行動”自動掛鈎嘅方法,去不停抽水。

只要香港記者,甚至係所謂“建制派議員”,直接質問泛民狗:你地係咪支持“民族黨搞台獨”,班泛民狗肯定“潛水”

引用:
原帖由 魔鬼主教 於 2018-7-22 12:47 PM 發表
今天我人生第一次回帖給 melodychxxx就立即被她拉黑了!

乜L
melodychxxx,
羅賤狗,133xxxxx,
鐘毛屌.....etc
一拉黑你仲team work 1齊拉黑 you,
係一班分身定齊心team work?
是9旦la.....
都係一班用中文既垃圾賤狗而矣

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-7-20 11:04 AM 發表

咁中共話佢係邪教你又信?
我就係信!

李洪志咁叻,講到自己超神咁樣,又唔見佢計到法L功會被中共滅教?

李洪地又有冇計過自己要靠食狗糧先過到世?

一個咁冇料嘅廢柴,家陣除咗日日鳩叫“天滅中共”外,仲識得做咩?

一個咁冇料嘅廢柴,仲想日日昆人攞著數,只有傻嗰啲,先會信佢!

引用:
原帖由 opclk99 於 2018-7-22 01:28 PM 發表

乜L
鐘毛屌.....etc
是9旦la.....
都係一班用中文既垃圾賤狗而矣 ...
我一早醒咗嗰條牟利。

我只係問佢“劉曉波做過啲咩”,點知佢覆咗我幾次,硬係講唔出究竟劉曉波做過啲乜……咁嘅水平

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-22 08:40 AM 發表

徐個單係內部消息,李波洗頭艇就係有中央官員放料畀佢先出事。
法輪功係個期抄到料。咪又係人地啲料。

法輪友有千萬個謠言。假新聞喎。
個期邊個料咁勁,唔係法輪功,邊個爆到軍委內部料?

引用:
原帖由 lmichael 於 2018-7-22 02:00 PM 發表

個期邊個料咁勁,唔係法輪功,邊個爆到軍委內部料?
法輪功剩係識造謠。

而家又受美國指示攪謠言。

引用:
原帖由 opclk99 於 2018-7-22 01:28 PM 發表

乜L
鐘毛屌.....etc
是9旦la.....
都係一班用中文既垃圾賤狗而矣 ...
我只是答她一句,就被她拉黑,即係她是存心將其他人滅聲,然後在貼文中自說自話。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]