• 瀏覽: 8,680
  • 回覆: 185
+3
引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-7-20 03:50 PM 發表
咁法輪功話練法輪功可以殺電腦病毒,可以為氣車加油,你信?
唔信法輪功系邪教既人,全都係無腦

哂氣啦!練法輪功可以同耶穌傾計,又和同ET 唱歌,佢地都信喇

中國實在給香港太自由,盡許法輪功呢啲邪教組織在香港胡亂搞事,真心希望法輪功盡快消失於世上,不要再害人

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-7-20 11:31 AM 發表

邪教既國際標準同輪團係咩?
講比我聽等我改觀
鼓吹「爹親娘親不及老毛親」「與天鬥與地鬥與人鬥其樂無窮」算唔算係邪教?

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-20 08:19 AM 發表
正當貿易戰打得難分難解之際。
美帝又指示法輪L在網絡造謠,見縫插針。
不停唱中央領導如何如何不穩,如何權鬥。
而唱雙簧者又係各大法輪L旗下網站,總之就要攪到中國混亂,

帶路黨陰謀看似低莊,佢地係用廣告心理方法,一味不停胡吹亂講。將造謠事件不停重播,將假消息慢慢擺進公眾潛意識。

香港,就是缺乏方法阻止造謠。 ...
稍有智慧都吾會信呢D九吾搭八的謠言,不過造謠者就是知道有班低智wc一定信所以先猛咁造謠

貿易戰打到難分難解?
美國出第二拳 中國唔還手

勝負已定 餘下係到底割幾多城池比美帝

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-7-20 08:35 PM 發表
貿易戰打到難分難解?
美國出第二拳 中國唔還手

勝負已定 餘下係到底割幾多城池比美帝
形勢好似係美國上風。
但中國根本無得點退,美國目的係壓制中國。越退美國越逼過來。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-20 08:45 PM 發表

形勢好似係美國上風。
但中國根本無得點退,美國目的係壓制中國。越退美國越逼過來。
中國一定要開放金融領域
比美國資本全面進駐中資企業 公司

咁先有得講數

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-7-20 08:50 PM 發表

中國一定要開放金融領域
比美國資本全面進駐中資企業 公司

咁先有得講數
要讓美國控制中國金融,同做美國奴才有咩分別?
呢種係根本性將中國未來發展毀滅,屬自殺行為。而家係邊打邊找出路,係要捱,若成功搵到出路,就可以維持發展。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-20 09:17 PM 發表

要讓美國控制中國金融,同做美國奴才有咩分別?
呢種係根本性將中國未來發展毀滅,屬自殺行為。而家係邊打邊找出路,係要捱,若成功搵到出路,就可以維持發展。 ...
咁唔洗講, 戰場洗劫,對美國來講一樣.

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-7-20 09:20 PM 發表

咁唔洗講, 戰場洗劫,對美國來講一樣.
咁就睇下中國近年發展嘅軍事實力能否在中國近岸守得到。
都好㗎,擺明來搶,唯有武力可以抵禦。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-20 09:30 PM 發表

咁就睇下中國近年發展嘅軍事實力能否在中國近岸守得到。
都好㗎,擺明來搶,唯有武力可以抵禦。
唔洗明刀明槍打
金融戰, 洗劫中國人的財富

開放金融, 中國以外的國家都係咁做
中國自己要一切控制係黨中心,先會限制外資流通,限制人民幣自由流通,唔比人走資

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-7-20 09:46 PM 發表

唔洗明刀明槍打
金融戰, 洗劫中國人的財富

開放金融, 中國以外的國家都係咁做
中國自己要一切控制係黨中心,先會限制外資流通,限制人民幣自由流通,唔比人走資 ...
美元係國際貨幣。呢點中國已經係下風。
美元任印,點都無得輸。

所謂貿易逆差只係藉口,逆差對美國根本有好處,印美元換貨品。

貿易戰的根本目的,就係攪亂中國發展,壓制中國科技,在心理上對中國施壓,睇下近來洋奴們不停炒熱中共領導層權鬥,失勢就知。
為咗令中國亂,任何方法都會用到。

引用:
原帖由 lewark 於 2018-7-20 08:19 AM 發表
正當貿易戰打得難分難解之際。
美帝又指示法輪L在網絡造謠,見縫插針。
不停唱中央領導如何如何不穩,如何權鬥。
而唱雙簧者又係各大法輪L旗下網站,總之就要攪到中國混亂,

帶路黨陰謀看似低莊,佢地係用廣告心理方法,一味不停胡吹亂講。將造謠事件不停重播,將假消息慢慢擺進公眾潛意識。

香港,就是缺乏方法阻止造謠。 ...
有陣時我咁諗法輪人同五毛在香討正面上是敵人但在背後其實是非常好的朋友原因就是當沒有其中一方咁另一方就冇存在價值了正如黃絲和藍絲也是一樣如冇了另外一方他那方面的金主也不會再投入資源給他了🤤🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 chungalex78 於 2018-7-21 12:23 AM 發表

有陣時我咁諗法輪人同五毛在香討正面上是敵人但在背後其實是非常好的朋友原因就是當沒有其中一方咁另一方就冇存在價值了正如黃絲和藍絲也是一樣如冇了另外一方他那方面的金主也不會再投入資源給他了🤤🤤🤤🤤🤤 ...
所以不需要太認真🤤🤤🤤🤤🤤

連美國都出口術話習阻中美貿易協定。

美國的策略就係將矛頭針對習。
法輪友及洋奴們配合唱戲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]