• 瀏覽: 4,099
  • 回覆: 54
引用:
原帖由 cortet 於 2018-7-19 11:36 PM 發表

用宣統同習比?
用清末國力同現今中共比?
你是否無知?

你應該用 USSR 果位來比。
都係講緊極權唔代表唔會因權鬥而下台。

邊乜搵蘇聯,「華端宗國風皇帝」就得啦!

引用:
原帖由 smart889 於 2018-7-19 11:37 PM 發表

你哋係香港生活得咁辛苦,麻煩快點走啦,唔好難為自己。又話香港係極權統治,言論自由受打壓,生活係水深火熱之中,歐美又不斷附和,咁你哋申請難民資格一定批啦。

如果歐美又唔認同你哋係難民,證明佢哋係呃九緊你哋,自己畀人擺上擡做爛頭卒 ...
香港係香港人的,
香港人點解要因為人家犯錯而要走?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2018-7-20 12:24 AM 發表

香港係香港人的,
香港人點解要因為人家犯錯而要走?
但香港都是中國的,
香港人亦是中國人。

駱家輝係中國人,所以美國都是中國的…

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-7-20 01:06 AM 發表

但香港都是中國的,
香港人亦是中國人。
咪係囉!

香港人點解要走?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2018-7-20 02:05 AM 發表

咪係囉!

香港人點解要走?
係香港既黃絲,洋奴,漢奸要走

引用:
原帖由 石叻 於 2018-7-20 00:06 發表

大陸老鄉,極權國家一樣有權力鬥爭,你鄕下人懂啥!
極權下的權力鬥爭係下面的人的鬥爭,唔係擁有極權的人同人鬥,無知的人讀吓書啦

漢奸走狗洋奴,氓滅人性的蓄生! 成日打D咁既飛機,好快絕子絕孫。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-7-20 00:08 發表

大陸老鄉,香港是我家,要走都是中共走!
香港係屬於愛謢香港的人,唔係屬於你哋呢班自我被迫害妄想症的精神病人,既然認為自己生活在水深火熱之中,又受大陸逼害,點解又唔肯走。有病睇醫生,唔好搞破壞咁無恥。

引用:
原帖由 得閒看看 於 20/7/2018 01:34 發表
駱家輝係中國人,所以美國都是中國的…
漢奸走狗洋奴,氓滅人性的蓄生!

又9吹

雜種不妙。好快浮面。

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2018-7-19 06:52 PM 發表

你仲聽尼條柒頭游清源講?佢用左成個月集集講曾俊華一定贏特首,結果係點唔洗我講。乜你真係好需要白痴游同你打飛機咩?
根本一班賭錢未贏過, 吵架未輸過的人主理

引用:
原帖由 cortet 於 2018-7-19 11:36 PM 發表

用宣統同習比?
用清末國力同現今中共比?
你是否無知?

你應該用 USSR 果位來比。
香港最叻就屈中共是清朝

卻沒一個了解中共, 民國, 清朝史實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]