• 瀏覽: 67,186
  • 回覆: 886
  • 追帖: 14
+24
做爛頭蟀嗰班情何以堪,人地有錢收自己要留案底

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-7-19 06:50 AM 發表

道出來也沒意思

班撚樣會轉去
收美國錢又如何? 我們是正義的

所以中美貿戰, 我支持, 更希望結局不是換了總統就算, 因為他們繼續會打飛機

而是希望中俄借勢挑起美國內亂, 煽動白人農民及黑人起義
對中美最佳結局 ...
最好以計還計,搞到你老美四分五列最正。

有美金不是新聞

鐘乳石依D正仆街,掛著教授招幡,扮到成個學者專洗學生腦

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-7-19 08:00 AM 發表

就算收性質都好唔同收自己國家錢同收外國錢都好大分別。美國政黨收企業捐款都只可以美企。
鄭宇碩收取境外政治黑金!

引用:
原帖由 thank-777 於 19/7/2018 07:32 發表

今次貿戰黃金機會

白人農民生計及窮人黑人受影響

中俄一定要努力暗地助農民及黑人起義

搞亂美國

換個總統沒意思的, 小黃人繼續打飛機, 又說change 係勁

搞到美國內亂才是最佳結局 ...
但中國一向都唔用呢種手段個喎
唔似老尾
又黑金又白頭盔又拉登

做左……返唔到轉頭仲大鑊

美國佬專搞人後欗。而家俄佬搞返佢,真系大快人心

引用:
原帖由 代理王子 於 2018-7-19 08:00 AM 發表
黃尸一定唔認
你見上面幾隻黃狗,講黎講去都淨係"文報"三個字, 對內容本身完全駁唔到就知佢哋幾有point

你叫班黃絲點拆呀?

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2018-7-19 06:33 AM 發表
那時大陸和CY已經指有外國勢力搗亂,可惜後來不知甚麼原因,沒有道出真相。
指出又如何,收外國勢力錢不能收監,但暴動可以!

鄭某既然默認是老美代理人,警方便不要客氣,也應把他告上法庭呀。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2018-7-19 06:33 AM 發表
那時大陸和CY已經指有外國勢力搗亂,可惜後來不知甚麼原因,沒有道出真相。
2014年,金磚五國宣告成立重要時刻。
想必是不想搞誇,國家只能忍!

收美金搞佔中,算吾算叛國?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]