• 瀏覽: 32,360
  • 回覆: 397
  • 追帖: 2
+9
引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2018-7-18 11:44 PM 發表

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/20180718/bkncn-20180718131512345-0718_05011_001.html

攬炒定自炒?

「然而報道稱,在過去8個月,帛琉航空因陸客大幅銳減至大約剩下1.4萬人,令該航空公司的業績大受影響。帛琉百悅集團亦承認因陸客減少,旗下的航空及酒店在7至8月幾乎無人預定,並指當地削價競爭的市 ...
原來學咗呆灣省旅遊業

引用:
原帖由 soilvvang 於 2018-7-19 12:35 AM 發表
好笑,無懼為啥要停飛,蝕唔起便要停。飛去呆灣省啦,睇下有幾多客,無客都可繼續蝕的
(中國台灣)只只人都好七垃圾。冇勿七用。如果有的用。個(中國台灣)都唔到咁田地拉

輸到儍左?

你地。打字一定要打明四個大宇(中國台灣)  的台灣仔 真的冇一個好人同。正常人

得果兩萬人......想點?

引用:
原帖由 十字軍 於 2018-7-19 12:30 AM 發表
冇大陸客去絕對係好事!
全世界都在想要大陸人去。去就有錢。唔去冇反開。。。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-7-18 10:10 PM 發表
帛琉太平洋航空於2014年起開設來往科羅爾 (Koror) 與香港的航線,近年約有3萬人次乘搭,來回票價800美元。惟今年1月到7月,旅客人數降到14000人,來回票價也減至300美元。

1月到7月係14000人, 即係全年都有大約28000人, 點解要停飛??? ...
食水少

引用:
原帖由 willy222 於 2018-7-18 11:33 PM 發表

你唔係鐘意啲陽光海灘地方就唔好去,當地美食係漢堡包
應該有海鮮,適合香港人。

中國以為自己有錢大曬

沒有中國人的地方將是好地方,香港人要去喇!

引用:
原帖由 Df21d 於 2018-7-18 11:34 PM 發表

好過香港班要反中,但又要飲東江水傻仔!
師兄,首先我並唔係反中, 但係我對你所講嘅嘢有啲保留, 咁問你用乜嘢渠道上香討嘅呢?乜野os? 用乜嘢browser? 如果你用手機apps就係邊度download呢? 當中全部都made in china? 有陣時有啲嘢係避唔到嘅, 因為冇得揀。

呢d咪叫夠疆囉

都唔會去帛咪島

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-7-18 09:38 PM 發表
好呀~~ 大家欖炒

南太平洋島國帛琉是台灣邦交國之一。據了解,去年11月,中國國家旅遊局曾下令,禁止中國旅行社出團到帛琉,藉此施壓與台斷交,然而帛琉政府並不理會。惟限制實施以來,前往帛琉的中國遊客減近半,帛琉太平洋航空決定停飛中國航線。
...
帛琉/人口

2.15 萬 (2016 年)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]