• 瀏覽: 5,676
  • 回覆: 58
+5
引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-7-18 04:34 PM 發表
「香港民族黨」自2016年成立以來,公然在社會上叫囂「港獨」,並四處勾結「獨」派勢力,早已引起社會各界的強烈反感。保安局昨日表明會考慮禁止該黨運作,令本港社會大快人心。多個政團紛斥「港獨」是毒瘤,「民族黨」宣揚「港獨」證據確鑿,嚴重違憲違法,是公然挑戰基本法及衝擊「一國兩制」底線的行為,絕對不能姑息。有議員強調,本港應盡快就基本法第23條進行立法,徹底杜絕「港獨」惡行。

...
絶對正確!

引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-7-18 04:34 PM 發表
「香港民族黨」自2016年成立以來,公然在社會上叫囂「港獨」,並四處勾結「獨」派勢力,早已引起社會各界的強烈反感。保安局昨日表明會考慮禁止該黨運作,令本港社會大快人心。多個政團紛斥「港獨」是毒瘤,「民族黨」宣揚「港獨」證據確鑿,嚴重違憲違法,是公然挑戰基本法及衝擊「一國兩制」底線的行為,絕對不能姑息。有議員強調,本港應盡快就基本法第23條進行立法,徹底杜絕「港獨」惡行。

...
自由唔係大晒,結社自由都有限制!支持政府執正來做嘢!

附件

discuss2_1514680967416.png(672.5 KB)

IMG_20180502_161328.png(387.41 KB)

狗噏當秘笈,美國邊條法例唔容許各州獨立言論?

打一條旦散就咁興奮,去飲教授未拉,時代封面隻密峰又未死,有乜咁興奮7

斷米路,以後冇錢溝女

係今年最好嘅消息

盡快禁止法輪邪功運作

欺善怕惡的無能正苦。打隻卒仔,有乜Q好興奮?呢班叛國敗類,理應爆頭處死!

做得好

光明正大說再見

引用:
原帖由 Terenceshiu 於 2018-7-18 05:44 PM 發表
欺善怕惡的無能正苦。打隻卒仔,有乜Q好興奮?呢班叛國敗類,理應爆頭處死!
死多D就好囉,香港可以小D人啊,唔該

起出所有同黨,共諸於世

引用:

自由唔係 ...
我都想屯門獨立 到時又有美 國 同 台 灣 資金比我反中我剩係想要黑金

引用:

自由唔係 ...
樂見呢啲垃圾入冊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]