• 瀏覽: 79,039
  • 回覆: 489
  • 追帖: 6
+20
引用:
原帖由 tintry 於 2018-7-18 01:41 PM 發表

男的相貌充滿偉大祖國的風味, 女的就很有地道特色

一定是誤會, 偉大祖國的國民這麼有錢, 怎會喪盡天良, 敗壞道德, 假情假義去詐騙一個無知青年的全部財產? ...
年輕黃絲帶🎗️有乜野做唔出吖?

引用:
原帖由 refugee 於 2018-7-18 12:28 PM 發表
好靚仔靚女,一對璧人
遲d變一對壁屋人

騙子同名校有什麼衝突??

引用:
原帖由 tintry 於 2018-7-18 01:56 PM 發表

這樣說你認為潘杰犯法了嗎?
如果犯法了, 加上他的黃色背景, 一定要判終身監禁! 這樣才能為我偉大祖國剷除毒害!
黃絲犯法,法官會識做嫁喇!實無罪!所以黃絲大條道理殺人放火、呃錢強姦!

咁嘅樣都呃到人

存心欺騙,案中有案

引用:
原帖由 Vince78 於 2018-7-18 02:05 PM 發表
個男咁似白只嘅
從面相呢種眼非奸即盜 你想紅唔通唔成全你咩
你講白只我會諗起佢

狗男老母應該都係大6臭雞,好想搵佢老母幫我口爆!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-18 02:01 PM 發表

等法官定奪啦!佢有機會的。我尊重法治,唔似犯民咁法律第二!
法庭告吾告就吾知,但係若果你係公司老闆會吾會請呢d人……吾認得個樣,都記得個名啦……

原來家族式經營既大生意黎

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-7-18 12:26 PM 發表
https://imgs.weekendhk.com/wp-content/uploads/2018/07/kitww_5709572745b4dbb6e40e94.png

宅男阿勇「戀上」美容妹,這段「愛情關係」中,阿勇於兩年內搾乾畢生積蓄50萬元。事情真的只是美容妹Coco騙宅男錢?原來案中有案!一直在Coco身邊的「表弟」阿杰原來是操縱這件事情的背後黑手,「表弟」阿杰更被連登網 ...
好,呢d咁出類拔萃嘅人要見下報,等全世界認識下佢👏👏👏

恭喜
一對過街老🐭

希望壁屋留返2個位比佢地

個男仔係咪新移民?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]