• 瀏覽: 86,627
  • 回覆: 484
  • 追帖: 8
+22
有事唔揾警察去揾記者做毒家?
同釘書健一狗樣

有無人可以貼個全文出來?毒果唔想click

不過唔睇都可以講,個男既心甘情願俾錢人洗,怪得邊個?都係果句,有証據就報警拉人,等法庭去判,毒果唔該唔好用埋D黑社會手段去處理件事啦!dllm毒果!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018-7-17 01:59 AM 發表
老實講呀,條女喺衰J格,賤格添,不過條仔咁柒蠢真喺唔抵爭。
蘋果契弟記者愛玩一言堂,以為自己喺神仙判定黑白。仆街轉工啦,冚家鏟。
中肯

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2018-7-17 02:16 AM 發表
上次個男人扮生日,
去呃D女人送禮物比佢....都被人拉...
冇理由,唔拉Q LEE條賤婦!!
件友都未報警 點拉呀?

小心騙子

引用:
原帖由 i=am=shit 於 2018-7-17 07:21 AM 發表
每月揾萬三,但每月又幫條女找數成萬蚊
佢揾家人填氹!!

所以奉勸各後生仔,揾女友 老婆吾洗靚,最緊要人品好有穩定工 ,樣普通已得,靚女攞黎屌,千奇吾好上身,  由奇是,保險,金融,地產,千奇吾好揾佢地做老婆

嘩!  條女史迪仔咁既口, 塊面容殘到咁, 都呃到事主50萬, 看來事主都要驗驗智商了.

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2018-7-17 07:42 AM 發表
有無人可以貼個全文出來?毒果唔想click

不過唔睇都可以講,個男既心甘情願俾錢人洗,怪得邊個?都係果句,有証據就報警拉人,等法庭去判,毒果唔該唔好用埋D黑社會手段去處理件事啦!dllm毒果! ...
其實都唔止係蘋果,依家啲媒體多數都係用呢一種手法!又唔係報警!剩係影相拍片作故仔!
如果人哋有犯法,一早拉咗啦!有啲正義撚又話走法律罅、真係>><<1你講晒!

其實條友智商有幾低

汪汪宅男又咸濕又低能,唔畀美容妹呃都畀妓者呃哂啲錢啦。。。

未拖過手就比附屬卡人用,出左事唔報警,反而搵記者上門質問人,依位宅男麥野心態?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-7-17 02:42 AM 發表
毒果妓者加上一對狗男女, 咁就係毒家新聞,
條ON9仔以為自己溝到女, 晚晚在床上發夢打飛機, 得到心靈滿足, 呢50萬元的使費, 真係抵到爛, 條女都要出鐘去見佢當係坐枱費,
周瑜打黃蓋, 一個願打, 一個願捱, 關毒果妓者撚事咩, 毒果妓者關心自己幾時失業仲好喇.  ...
睇黎你都似騙徒果堆喎

引用:
原帖由 funnysunday 於 2018-7-17 07:26 AM 發表

正路係應該叫雞,好過益d美容雞同個契家佬
搵pt gf 你比1皮 吊成晚都得啦

分分鐘比環保中出添 大不了加多5000

呢件港女犀利了

大陸妹都要付出個西 又要生埋仔 先呃到阿伯 佢連手仔都唔駛拖就得手 呃錢養狼狗 

間美容公司根本條仔個老母開

投資 美容 健身 保險 傳銷 害人不淺

去叫雞 射到腳軟都未吊到50萬

呢d娘娘有冇人性嫁?

真係做雞都係付出身體黎賺錢

呢d女人毒到咁 港女為貪錢可以去到幾盡?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]