• 瀏覽: 2,232
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
+3
觀塘發生搶劫案,晚上約8時,一名女子行經恆安街街頭時,被一名男子搶掠財物,她立即高聲呼救,驚動途人報案,警員接報到場,拘

搶劫搶到警察到都未搶完

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180716/bkn-20180716205959717-0716_00822_001.html

引用:
原帖由 D1SC 於 2018-7-16 09:53 PM 發表
觀塘發生搶劫案,晚上約8時,一名女子行經恆安街街頭時,被一名男子搶掠財物,她立即高聲呼救,驚動途人報案,警員接報到場,拘

搶劫搶到警察到都未搶完

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180716/bkn-20180716205959717-0716_00822_001.html ...
條友可能想劫埋色

男賊著到咁款, 我估佢三十幾歲, 四年前有份參與佔中的. 

唔知有否估錯呢, 記者幫我開估, 唔該

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2018-7-16 09:57 PM 發表

條友可能想劫埋色
女事主看來都是相貌可人嗰隻所以個賊睇到頼死唔走

看了第三張相, 女事主隻腳

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-16 10:01 PM 發表
本來想覆你,呢單新聞重點係搶劫,同手腳無關,但見你咁講,入去睇睇。。。。

觀塘發生盜竊案,晚上約8時,一對同為26歲的情侶在恆安街街頭因金錢問題嘈交,驚動途人報案,警員到場經調查後,相信姓謝女事主被姓程男友盜走100元人民幣(折合約港幣117元),警員遂將程男拘捕,帶署扣查,案件列盜竊處理,交秀茂坪警區刑事調查隊跟進。

嗰條乞衣 連條女一百蚊人仔都唔放過 真係唔死都冇撚用

恆安街都幾靜

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2018-7-16 09:57 PM 發表

條友可能想劫埋色
傻的嗎

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-7-16 11:29 PM 發表
恆安街都幾靜
恆安街行落少少 好多成熟企企;
呢單可能係企企同恩客爭執啩!

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-7-17 12:52 AM 發表

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-16 10:01 PM 發表
驚嚇

附件

bkn-20180716205959717-0716_00822_001_03p.jpg(63.91 KB)

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-7-17 12:52 AM 發表

好識路喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]