• 瀏覽: 5,597
  • 回覆: 81
+9
八十人好多喇

引用:
原帖由 吾美麗 於 2018-7-15 04:36 PM 發表
多又話人報大,少又話人無人支持,藍絲集會好多人出席咩?有好多人出席咩?
參與人數代表市民有否支持

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-7-15 05:01 PM 發表
人數 80, 未減自己友及記者,居然可以叫人數理想 ......... 真係無撚得輸啦!
賤宰又可以吹有80人支持老屍了,又J

引用:
原帖由 videowatcher3 於 2018-7-15 05:16 PM 發表
喎長毛最多粉絲,

郁下過億話你知,

皆因直播世盃賽,

走淨幾件糯米糍。

老屍多啲 支持者一個分多幾個身 人馬疊疊

八十人咁多?  嘩! 嚇死人咩 !

除咗記者五十人和二十名警員 !

引用:
原帖由 DemonGod 於 2018-7-15 08:53 AM 發表
乜唔係得八十人出席咩?
報大數係常識!
今次唔講人數接近有千人已經好老實

法定公假呢?

長毛話人小不重要,記得捐錢+捐錢。

到底香港黃色愚民幾時先清醒?

引用:
原帖由 toffee4197 於 2018-7-16 09:04 AM 發表
到底香港黃色愚民幾時先清醒?
他們都是智將

引用:
原帖由 藥水王 於 2018-7-16 09:00 AM 發表
長毛話人小不重要,記得捐錢+捐錢。
呢期流行晚餐加賣酒

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-8-6 07:45 AM 發表

呢期流行晚餐加賣酒
800元一支,卅十幾圍,單是紅酒執幾雞,好過做雞

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-7-15 03:01 AM 發表
4名前立法會議員梁國雄、劉小麗、羅冠聰、姚松炎,一年前被法庭裁定宣誓無效,喪失議員資格,他們聯同民主派多個團體,晚上在立法會示威區舉行「反對褫奪議員資格集會」,約有百多名市民參與........

新聞來源連結:
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1407011-20180714.htm

現今政界,甚多「瘋言瘋語」。 ...
只得百幾人出嚟反DQ,咁就反映到香港絕大部份人都係支付DA呢四個人啦。
長手嘅理想就係咁?

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-8-6 07:54 AM 發表

800元一支,卅十幾圍,單是紅酒執幾雞,好過做雞
阿宰唔啱啦 收埋啲毒果股票都唔買幾箱,真係太賤格

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]