• 瀏覽: 5,578
  • 回覆: 81
+9
平均每人得25個fans?

4條粉樣自作孽仲好意思出來獻醜

幾十人都話理想,飯民真係冇得輸

乜唔係得八十人出席咩?

賤宰都唔出多啲力叫人去撐場,點食老屍的魚旦。

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-7-15 06:52 AM 發表
長毛最無辜,明明都過左骨,點知被舉報加追溯,搞到被DQ,演藝生涯可能從此完結。
所以話「不怕神一般的敵人,只怕豬一樣的隊友」,來自敵人的槍火令人重創,但來自戰友的藥物使人無命,又一例子! ...
本身佢今次都係緊緊夠票入圍,DQ佢都係眾望所歸

厚顏無恥的垃圾

引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-7-15 03:01 AM 發表
4名前立法會議員梁國雄、劉小麗、羅冠聰、姚松炎,一年前被法庭裁定宣誓無效,喪失議員資格,他們聯同民主派多個團體,晚上在立法會示威區舉行「反對褫奪議員資格集會」,約有百多名市民參與........

新聞來源連結:
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1407011-20180714.htm

現今政界,甚多「瘋言瘋語」。 ...
其實次次都只系得果班人

留戀份人工、權力,已經太遲

死雞緊要撐住個飯蓋架啦!
問一句,當日長毛收集簽名支持佢選特狗,都呃到 2萬人簽比佢,但呢鑊反 DQ,就明顯冇乜人來了,連民陣籌旗大遊行都多過佢地囉。

引用:
原帖由 Kahim 於 2018-7-15 10:12 AM 發表
留戀份人工、權力,已經太遲
錢、錢、錢!成日要錢多!

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-7-15 04:40 AM 發表
嗱,唔係老作,長毛怪及羅小弟昅住人家對波,淫炎蟲陰陰笑,肯定講鹹濕笑話 !
呢三條濕棍,睇佢地個樣,都系想同姣婆麗每人整番Q,過癮吓 ! ...
正常麻甩都想,me too...

80人都理想,講台唔好去死

「物以類聚」、「蛇鼠一窩」...   

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]