• 瀏覽: 5,573
  • 回覆: 81
+9
4名前立法會議員梁國雄、劉小麗、羅冠聰、姚松炎,一年前被法庭裁定宣誓無效,喪失議員資格,他們聯同民主派多個團體,晚上在立法會示威區舉行「反對褫奪議員資格集會」,約有百多名市民參與........

新聞來源連結:
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1407011-20180714.htm

現今政界,甚多「瘋言瘋語」。

長毛去德國喇,好撚煩

為咗錢,真係咩大話都講得出!
又話當選捐一半薪酬,結果呢?

一班垃圾!

唔可以用4名前立法會議員
只有長毛係曾經就任議員,只外3件從未就任

嗱,唔係老作,長毛怪及羅小弟昅住人家對波,淫炎蟲陰陰笑,肯定講鹹濕笑話 !

呢三條濕棍,睇佢地個樣,都系想同姣婆麗每人整番Q,過癮吓 !

四件垃圾

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-7-15 03:35 AM 發表
為咗錢,真係咩大話都講得出!
又話當選捐一半薪酬,結果呢?
結果被DQ,連閪毛都輸埋

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-7-15 04:40 AM 發表
嗱,唔係老作,長毛怪及羅小弟昅住人家對波,淫炎蟲陰陰笑,肯定講鹹濕笑話 !
呢三條濕棍,睇佢地個樣,都系想同姣婆麗每人整番Q,過癮吓 ! ...
邊有波呀,咪得兩粒魚蛋

「泛民」話得百幾人叫理想,哦⋯⋯明晒。
引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-7-15 03:01 AM 發表
4名前立法會議員梁國雄、劉小麗、羅冠聰、姚松炎,一年前被法庭裁定宣誓無效,喪失議員資格,他們聯同民主派多個團體,晚上在立法會示威區舉行「反對褫奪議員資格集會」,約有百多名市民參與........

新聞來源連結:
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1407011-20180714.htm

現今政界,甚多「瘋言瘋語」。 ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-7-15 05:51 AM 發表
「泛民」話得百幾人叫理想,哦⋯⋯明晒。

明乜? 係咪精神病院醫療改善 !
全港精神病人、下降至八十人!'

得個幾十件蛋散又話人數理想,真係求其揾個地方組織秋季旅行都多人過你⋯

香港市民都唔係儍㗎!你哋幾條友抵DQ喇!

錢你地又抐埋,仲想點?

長毛最無辜,明明都過左骨,點知被舉報加追溯,搞到被DQ,演藝生涯可能從此完結。
所以話「不怕神一般的敵人,只怕豬一樣的隊友」,來自敵人的槍火令人重創,但來自戰友的藥物使人無命,又一例子!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]