• 瀏覽: 96,914
  • 回覆: 562
  • 追帖: 7
+4
引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-7-12 10:28 PM 發表
拳頭交好小事,如果唔係有一個叫白車入院,警誡兩句就放人.
隻揪,打輸,叫白車又報警。

真係後浪推前浪,醜到...

嘩!好容易死人

即是兩個細路喺度打交

要告就應該2個都告啦
大叔可能都內傷呢

有冇打錯字
23vs48呀?

引用:
原帖由 jon135 於 2018-7-12 09:47 PM 發表
拖鞋大叔好狠, 入到去坐有排被人打
咁小事都要坐?
香港監獄一早爆棚了~
頂多咪罰錢守行為

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-12 10:01 PM 發表

幸好阿叔對手對腳冇上墨汁咋, 如果唔係打到條白衫飛咗去維多利亞港
武裝色霸氣

38歲,仲以為佢58歲

好在阿叔沒打死人,如果唔係有排坐

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-7-12 08:42 PM 發表
打人果個38歲,俾人打果個33歲
係打人果個未老先衰,定係俾人打果個童顏
38 歲大叔練拳練得多
運動過度攪到未老先衰

引用:
原帖由 productdesigner 於 2018-7-12 08:40 PM 發表
「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子

原來33歲打38歲,又唔係差太遠

警方回覆指,初步調查顯示,二人較早時因手推車碰撞問題發生糾紛。而原來雙方年齡相距並不大,被打至躺在地上的「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子,警方經調查後,同日在旺角區以涉嫌「襲擊致造成實際身體傷 ...
原本大家互相忍讓一下就無事啦、而家搞到又受傷又被捕

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-12 10:01 PM 發表

幸好阿叔對手對腳冇上墨汁咋, 如果唔係打到條白衫飛咗去維多利亞港
點解唔係啤佢一眼已經嘔白泡既

引用:
原帖由 productdesigner 於 2018-7-12 08:40 PM 發表
「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子

原來33歲打38歲,又唔係差太遠

警方回覆指,初步調查顯示,二人較早時因手推車碰撞問題發生糾紛。而原來雙方年齡相距並不大,被打至躺在地上的「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子,警方經調查後,同日在旺角區以涉嫌「襲擊致造成實際身體傷 ...
條片我見到四眼哥先出手打人塊面。。。。。。。

先撩者賤打死無怨喎。。。。。

終於捉到大叔👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]