• 瀏覽: 96,878
  • 回覆: 562
  • 追帖: 7
+4
「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子

原來33歲打38歲,又唔係差太遠

警方回覆指,初步調查顯示,二人較早時因手推車碰撞問題發生糾紛。而原來雙方年齡相距並不大,被打至躺在地上的「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子,警方經調查後,同日在旺角區以涉嫌「襲擊致造成實際身體傷害」拘捕他。他已獲准保釋候查,須於八月上旬向警方報到。案件交由旺角警區刑事調查隊第六隊跟進調查。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1264179/

🥜者清🗨( ̄Д ̄)y🚭
提示: 違規內容已被屏蔽
打人果個38歲,俾人打果個33歲
係打人果個未老先衰,定係俾人打果個童顏

MMA free fight.

拖鞋大叔好狠, 入到去坐有排被人打

「男子不忿將大叔推倒在地上,並用雨傘作武器左右掃亂打大叔」

呢度講得好清楚,四眼仔持武器打人在先

引用:
原帖由 jon135 於 2018-7-12 09:47 PM 發表
拖鞋大叔好狠, 入到去坐有排被人打
著拖鞋, 又穿紅衫......咪成個路飛look 欠草帽. !!!!!!

唔怪得白衫嗰個唔夠揪啦

「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子

有鬍鬚就叫大叔。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-12 09:56 PM 發表

著拖鞋, 又穿紅衫......咪成個路飛look 欠草帽. !!!!!!

唔怪得白衫嗰個唔夠揪啦
我都覺得好熟面口,聽完你講完,直頭真人版路飛。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 annabb 於 2018-7-12 09:59 PM 發表

我都覺得好熟面口,聽完你講完,直頭真人版路飛。😂😂😂😂😂
幸好阿叔對手對腳冇上墨汁咋, 如果唔係打到條白衫飛咗去維多利亞港

引用:
原帖由 productdesigner 於 2018-7-12 08:40 PM 發表
「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子

原來33歲打38歲,又唔係差太遠

警方回覆指,初步調查顯示,二人較早時因手推車碰撞問題發生糾紛。而原來雙方年齡相距並不大,被打至躺在地上的「年輕男」33歲姓王,事後清醒被送往廣華醫院,頭部受傷。「拖鞋大叔」原來是38歲姓陳男子,警方經調查後,同日在旺角區以涉嫌「襲擊致造成實際身體傷 ...
why they fight

「年輕男」可能無睇過李小龍。

罰款500搞掂!

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-7-12 08:42 PM 發表
打人果個38歲,俾人打果個33歲
係打人果個未老先衰,定係俾人打果個童顏
果大叔我以為係香蕉雄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]