• 瀏覽: 22,738
  • 回覆: 240
+7
引用:
原帖由 武德鼎 於 2018-7-12 05:02 PM 發表
史上首位破紀錄考獲 9個 5**「滿貫狀元」是喇沙書院的黃子衡,昨日(11日)在受訪時分享了對多項社會議題意見,認為「一地兩檢」能為市民帶來便利是毋庸置疑,相信香港與內地均會守法,疑慮不大;又覺得國歌法本地立法的建議合理,強調尊重國歌是基本要求,很多國家亦有作類似立法。 黃子衡並稱讚特首林鄭月娥有心有熱誠,致力推行有益港人的政策。

年青人暢談吓自己想嘅法啫,卻引來黃媒《蘋果日報》嘅欺凌,在黃 ...
做得狀元應該係叻仔,希望佢睇得開毒果唔摸黑就會破產呢個道理啦

妓協條西肥西一定又玩失蹤,

引用:
原帖由 630j2.swatch 於 2018-7-12 11:25 PM 發表

熱切期待數字仔早日長期監禁!禁看毒果妖視!要睇文匯無線!減輕毒情!
佔中後遺症……數字仔,唉!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2018/7/12 17:02 發表
史上首位破紀錄考獲 9個 5**「滿貫狀元」是喇沙書院的黃子衡,昨日(11日)在受訪時分享了對多項社會議題意見,認為「一地兩檢」能為市民帶來便利是毋庸置疑,相信香港與內地均會守法,疑慮不大;又覺得國歌法本地立法的建議合理,強調尊重國歌是基本要求,很多國家亦有作類似立法。 黃子衡並稱讚特首林鄭月娥有心有熱誠,致力推行有益港人的政策。

年青人暢談吓自己想嘅法啫,卻引來黃媒《蘋果日報》嘅欺凌,在黃 ...
毒  果  乃  是

引用:
原帖由 stephy_fans 於 2018/7/12 19:29 發表
妓協會批評嗎?
會,ㄧ定會,妓協聲明如下  :
"呢間學校點解教個咁嘅學生出嚟,點解唔跟我哋黃色教育指南去教學生? 呢間學校嘅校長教師全部要出嚟清算批鬥~~~。"

咪仲好,比D學生睇下爛果幾咁pk。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2018-7-12 05:02 PM 發表

世上只有佢哋啱,其他不同意見一定錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]