• 瀏覽: 18,696
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 01:29 PM 發表

外國有新聞自由你唔好信, 信中共央視羅! 信中共, 豬X都上樹! 記得相信中共呀!
希望凍結埋CY及林鄭資產, 這班PK咁多年在世界作惡, 以為退休好似袁木及許家屯咁無事在美帝安居, 現在要這班人無好日子過! 全球反極權制度既日子已來臨! ...
外國嘅所謂新聞報導傳媒咪一樣好多收了資本家嘅錢,去報導有利佢地嘅新聞同時間利用各種媒體盡可能去洗民眾嘅腦,同中央有咩分別!試問冇政治獻金,你認為媒體能生存嗎?中國被中共操控,自由社會咪一樣被資本家操控剝削,看香港就知,幾多人為地產佬打工呀!他們收買媒體,政棍政黨,教育機構,宗教團體,狼狽為奸,洗年青一代腦,政府也奈不了他們,這就是事實

唔好俾假希望人先得架

引用:
原帖由 床下雀躍的蛋 於 2018-7-13 11:18 AM 發表

外國嘅所謂新聞報導傳媒咪一樣好多收了資本家嘅錢,去報導有利佢地嘅新聞同時間利用各種媒體盡可能去洗民眾嘅腦,同中央有咩分別!試問冇政治獻金,你認為媒體能生存嗎?中國被中共操控,自由社會咪一樣被資本家操控剝削,看香港就知,幾多人為地產佬打工呀!他們收買媒體,政棍政黨,教育機構,宗教團體,狼狽為奸,洗年青一代腦,政府也奈不了他們,這就是事實 ...
自由社會起碼可以自由上網, 可以自由出入境! 這個世界沒有完全制度, 一切只是比較, 有長就有短既概念. 中共權貴用腳來投票移民英美就係一個最大既證據, 誰的制度優勝.

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 12:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QOu-mN-akBI

侵侵貿戰加辣版:凍結共幹美資產!
1983出世
仲係咁低能
去美國同人奶腳指

引用:
原帖由 loyeewah14 於 2018-7-13 11:59 AM 發表

1983出世
仲係咁低能
去美國同人奶腳指
CY及林鄭195X年出身, 都全家去英國奶腳指! CY最經典, 當年話仔女一定不出國留學, 最後都反口, 仲要入藉埋英國.

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-13 12:02 PM 發表

CY及林鄭195X年出身, 都全家去英國奶腳指! CY最經典, 當年話仔女一定不出國留學, 最後都反口, 仲要入藉埋英國.
咁又點
留學又唔得
至少唔似你咁弱能

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 riverip 於 2018-7-12 02:14 PM 發表
趕晒班友返支那喇
十幾億中國人點會放過呢班人

習大大都準備凍結美帝在中國投資

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-7-12 01:31 PM 發表

索性末收吧。反正呢畢錢出咗去都唔會反入中國,所以唔關中國事。正好畀佢哋反思一下。
一生謀劃索民羔
崇洋反被洋狼沒
天數定時天有眼
孳匪狼奸落陰間

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 12:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QOu-mN-akBI

侵侵貿戰加辣版:凍結共幹美資產!
咦?樓主又變咗身再出現呀?

引用:
原帖由 床下雀躍的蛋 於 2018-7-13 11:18 AM 發表

外國嘅所謂新聞報導傳媒咪一樣好多收了資本家嘅錢,去報導有利佢地嘅新聞同時間利用各種媒體盡可能去洗民眾嘅腦,同中央有咩分別!試問冇政治獻金,你認為媒體能生存嗎?中國被中共操控,自由社會咪一樣被資本家操控剝削,看香港就知,幾多人為地產佬打工呀!他們收買媒體,政棍政黨,教育機構,宗教團體,狼狽為奸,洗年青一代腦,政府也奈不了他們,這就是事實 ...
的確係呀。用腦諗吓點解要不吃不喝禁多年去為啲石屎崖生崖死。長遠這樣肯定不能維持及不利本地發展。環境質素下降,先活成本禁高,有人材都走啦。

打貿易戰好,乜戰都好,
中國根本唔會有任何損失,
就算死十億人中國都無所謂,會同你抗戰到底,無損失怕咩~~

但呢一野............就真係重擊中國了

係D白痴先咁相信毒媒

贊成

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]