• 瀏覽: 18,695
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 12:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QOu-mN-akBI

侵侵貿戰加辣版:凍結共幹美資產!
咁精彩?

都話再條友打龍通駕啦

侵侵好鬼勁,好波,由大官打到細官及個人,由大官仔女打先至老婆,打到佢驚,肥仔了

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 12:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QOu-mN-akBI

侵侵貿戰加辣版:凍結共幹美資產!
你無睇民主嘅呆灣新聞咩
中國人連茶葉蛋都食唔起
凍乜q野中國人資產

din佬trump

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 01:29 PM 發表

外國有新聞自由你唔好信, 信中共央視羅! 信中共, 豬X都上樹! 記得相信中共呀!
希望凍結埋CY及林鄭資產, 這班PK咁多年在世界作惡, 以為退休好似袁木及許家屯咁無事在美帝安居, 現在要這班人無好日子過! 全球反極權制度既日子已來臨! ...
外國有新聞自由? 😳

唔好話連例子都唔比個你。

老美打伊拉克 反對聲音在那裡?

反到傻咗,點涷結,冇犯法冇盛點涷,再講到底有幾多所謂高官戶口冇人知,就算真係有都唔到你話涷就涷,大陸唔識涷返你美資戶口咩,傻仔。

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-7-12 01:31 PM 發表

索性末收吧。反正呢畢錢出咗去都唔會反入中國,所以唔關中國事。正好畀佢哋反思一下。
一生謀劃索民羔
崇洋反被洋狼沒
有道理👏👏👏

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 03:59 PM 發表

好似中共及港府, 鐘意答就答, 你問我就要答, 你都九唔搭八! 你係乜水? 我講左我有講, 你有你呔!

林鄭:我唔會答呢啲咁無聊嘅問題

華大媽:我想你可以不用問了,我沒有更多可以補充。

引用:
原帖由 skytra 於 2018-7-12 01:04 PM 發表
傻佬洋奴說的你都信?

網上上大把傻佬洋奴話"美國發動貿易戰,中國餓死3億人"

占中時, 有外國媒體都話"警察開槍,中環血流成河"

信不信由你
佢自己都系其中之一

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2018-7-12 06:42 PM 發表

洗完的腦子!
妖,班傻西邊有腦畀人洗吖...

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 02:08 PM 發表

CY及林鄭甚至董建華這班PK, 成日以為無論在世界怎樣作惡, 也可以退休後在英美安居! 現在侵侵出手, 真開心! 要佢地臨老過唔到世!
佢地點作惡?點對你唔住?

引用:
原帖由 vinsze_hk 於 2018-7-12 04:51 PM 發表

笑左,凍結共幹資產本身就係下下策,凍到幾多?萬兆億咩?d人咪放錢係其他地方lor,你估得老美有銀行?
放俄羅斯

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-7-12 02:36 PM 發表

成條片就得隻前港大學生會會長狗up! 你會當新聞睇?你個腦都幾特別喎....
呢D呃下D反中白痴就得...
如果有用既, 唔洗打貿易戰, 唔洗派兵南海啦https://n2.hk/d/images/smilies/default/smile_45.gif

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]