• 瀏覽: 18,713
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 01:29 PM 發表

外國有新聞自由你唔好信, 信中共央視羅! 信中共, 豬X都上樹! 記得相信中共呀!
希望凍結埋CY及林鄭資產, 這班PK咁多年在世界作惡, 以為退休好似袁木及許家屯咁無事在美帝安居, 現在要這班人無好日子過! 全球反極權制度既日子已來臨! ...
點解日日都有你呢D人整日係度吠。究竟你班人係味有思覺失調。

一個自由民主,資本主意社會可以隨時凍結人資產,私有財產咁無保障仲有人投資?咁仲衰過共產黨,我就唔多信囉!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 01:29 PM 發表

外國有新聞自由你唔好信, 信中共央視羅! 信中共, 豬X都上樹! 記得相信中共呀!
希望凍結埋CY及林鄭資產, 這班PK咁多年在世界作惡, 以為退休好似袁木及許家屯咁無事在美帝安居, 現在要這班人無好日子過! 全球反極權制度既日子已來臨! ...
不撚所謂的言論自由,講完沒責任,大話當真理 唔怪發撚攻仲有咁多信徙原來都是扮高尚又學織的呆子

哈哈,堅好睇

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 12:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=QOu-mN-akBI

侵侵貿戰加辣版:凍結共幹美資產!
條片得個學生會長係到up,就咁睇你個標題,吾知道真係以為係真既你自己慢慢係到自high下先

成段片得個柒頭喺度自言自語都可以起機,黃畜真係零舍不同

引用:

你都幾幼稚 玩政治的又點會係好人

well done

全世界有錢佬即刻由美國撤資

侵侵唔係只係搞中國
傳統盟友歐洲加拿大都唔放過

今日搞得中資第二日就搞得佢地

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-7-12 01:31 PM 發表

索性末收吧。反正呢畢錢出咗去都唔會反入中國,所以唔關中國事。正好畀佢哋反思一下。
一生謀劃索民羔
崇洋反被洋狼沒
好提意!共殘黨專門欺負大陸人,抄家滅族殺人放火,現今給洋鬼子來收拾。

引用:
原帖由 riverip 於 2018-7-12 02:14 PM 發表
趕晒班友返支那喇
呆灣塞唔落咁多人

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-7-12 02:36 PM 發表

成條片就得隻前港大學生會會長狗up! 你會當新聞睇?你個腦都幾特別喎....
錯晒喇?
黃師父腦袋都係劃一屬於「低低地標準形」,
佢哋作文水準係低低地㗎喇。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-7-12 02:36 PM 發表

成條片就得隻前港大學生會會長狗up! 你會當新聞睇?你個腦都幾特別喎....
洗完的腦子!

簡單得你吖;要凍結對方國家,及其國人的資產,是對方國家違反了國際法規協議,通常經聯合國議決了;若單方面以"我鍾意呀"心態實行,只會被其它國口誅筆伐.

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-7-12 06:43 PM 發表
簡單得你吖;要凍結對方國家,及其國人的資產,是對方國家違反了國際法規協議,通常經聯合國議決了;若單方面以"我鍾意呀"心態實行,只會被其它國口誅筆伐. ...
消息一出,
留在美國的中國人立即班資回朝,
到時美元大跌可期。

呢一步遲早用的。丷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]