• 瀏覽: 18,748
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 Rapido 於 2018-7-12 02:59 PM 發表
傻傻地,真係咁做中國也可以將美資在中國投資全面收歸國有,一於共妳鹵味產。但這樣離開戰不遠矣!中國未夠能力打美國,但防禦本土應該還是有能力嘅,美國亦冇可能食得下中國,靜看故事發展。 ...
吓? 美帝凍結中共違反人權既權貴資產, 中共竟然向合法美資沒收資產? 咁美帝唯有立刻把中共持有既美債變廢紙了!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 03:01 PM 發表

http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20180712/bknint-20180712040259525-0712_17011_001.html?eventsection=hk_news&eventid=402882b06203b8830162511a4cc222a2

唔好信羅, 信中共啦! 快些取消埋中共WTO會員資格! ...
嘩!
你個腦果然非常異於常人!

你段東方新聞又同你個topic,& 你條片中個狗up人內容又有咩關係呢?

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 01:29 PM 發表

外國有新聞自由你唔好信, 信中共央視羅! 信中共, 豬X都上樹! 記得相信中共呀!
希望凍結埋CY及林鄭資產, 這班PK咁多年在世界作惡, 以為退休好似袁木及許家屯咁無事在美帝安居, 現在要這班人無好日子過! 全球反極權制度既日子已來臨! ...
信你條傻西唔通

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-7-12 03:08 PM 發表

嘩!
你個腦果然非常異於常人!

你段東方新聞又同你個topic,& 你條片中個狗up人內容又有咩關係呢?
學日本人話齋, 跟共奴講道理是浪費時間, 你們繼續嘈, 美帝有美帝繼續打中共, 好似清朝鴉片戰爭時, 很多清朝人民都讚英軍殺清狗做得好, 現在也是一樣!

充公中共權貴財產! 哈哈哈!

中國咪就係有班黃絲老鼠屎喺度攪到臭曬

引用:
原帖由 siuchungyu 於 2018-7-12 03:20 PM 發表
中國咪就係有班黃絲老鼠屎喺度攪到臭曬
幾臭都無中共廢到用個女-劉霞來換著數! 1個男人要用女人換著數=垃圾!

好,柒朗普幫大陸打貪,習大大政權更穩固,多謝曬

呵~
冇咁快玩肉搏戰住嘅。

家陣玩緊前奏,未埋牙。

你睇英俄連大使都驅逐,都未玩凍結,中美要猜多陣先。

睇來睇去都唔知打擊到什麼,習習開心都嚟唔切,十分好的反腐宣傳,如果是真的話。

今次習帝真是要跪低話曬成班董事局個個大把親朋戚友子孫後代是美國特朗普乜都做得出真是鬼都怕左距

我只信黨報,不過都有假

引用:
原帖由 抽後算帳 於 2018-7-12 03:29 PM 發表
睇來睇去都唔知打擊到什麼,習習開心都嚟唔切,十分好的反腐宣傳,如果是真的話。
最好連習帝家屬貪腐都打埋.

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 03:12 PM 發表

學日本人話齋, 跟共奴講道理是浪費時間, 你們繼續嘈, 美帝有美帝繼續打中共, 好似清朝鴉片戰爭時, 很多清朝人民都讚英軍殺清狗做得好, 現在也是一樣!

充公中共權貴財產! 哈哈哈! ...
嘩!
你個腦直情可以做醫學深層研究對象

問非所答,九吾搭八。

我淨係問你你段東方新聞內容同你個topic又咩關係?你每次回覆都問非所答,你小學有無驗過智商?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-7-12 03:56 PM 發表

嘩!
你個腦直情可以做醫學深層研究對象

問非所答,九吾搭八。

我淨係問你你段東方新聞內容同你個topic又咩關係?你每次回覆都問非所答,你小學有無驗過智商? ...
好似中共及港府, 鐘意答就答, 你問我就要答, 你都九唔搭八! 你係乜水? 我講左我有講, 你有你呔!

引用:
原帖由 FungGor1983 於 2018-7-12 03:48 PM 發表

最好連習帝家屬貪腐都打埋.
想當然冇所謂嘅。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]