• 瀏覽: 38,265
  • 回覆: 559
  • 追帖: 4
+7
歷史循環,國家又被外國打壓、欺負,很多漢奸卻叫好,實在喪盡天良,豬狗不如!

引用:
原帖由 discuss-5 於 2018-7-12 08:02 AM 發表

總會有人說反清復明
唔係反青復明,係有漢奸傻望可引美兵拆中國。

可惜,Trump雖勁卻時不予他,當然Trump斷不能不知,但反中卻傻人傻事,買重美國,以為支爆在即,港獨為官有望,另就算不成,他們仍可留在香港,當然,美國應有居美承諾,然!除非中國真的敗陣,否則,香港反中必很快被鏟除,至於美國,若這次真的敗陣,元氣必然大傷,還看香港人?

中國無カ還手,叫歐盟幫手,人家采你都儍啦。等住爆煲啦!

支爆香港首先當災,唔明D港人想咩

快能啲賣哂啲美債啦!

引用:
原帖由 topsmac2 於 2018-7-12 07:46 AM 發表
2000億貨抽25%稅 =500億*8 =四千億港紙算什么?班支那漢奸狗咁開心?下一個金融風暴失業我就笑爆咀
俾班死契弟煽風點火搞到香港特遇都無埋,死仲多人嗰陣仲好笑

引用:
原帖由 98419918 於 2018-7-12 07:50 AM 發表

作首詩
歐美聯盟又如何
中國人多錢又多
民族英雄習主席
世界為他唱頌歌
寫錯字喇,係挽

都未實施

歐盟都係水深火熱當中,𠵱家美帝又要佢哋增加軍費畀美帝,所以德國總理急急去大陸望求打救。
引用:
原帖由 碧海狂憎 於 2018-7-11 07:37 PM 發表
中國無カ還手,叫歐盟幫手,人家采你都儍啦。等住爆煲啦!

人仔現在兌美金6。72了,去到6。75我就買一注。

因為國貨大減價,世界各國,包括老美在內,都會瘋搶國貨,足以抵消甚麼關稅,一不小心,以後兩個月對老美的貿易順差又再增加了。

話冇力還手, 不如話係想封鎖美國吧, 你以為只係對華徵稅~

引用:
原帖由 今生何求 於 2018-7-12 08:49 AM 發表
   歐盟都係水深火熱當中,𠵱家美帝又要佢哋增加軍費畀美帝,所以德國總理急急去大陸望求打救。  
講一套做一套呀!😂😂😂😂😂😂😂😂

罷買美貨 

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]