• 瀏覽: 38,218
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
+2
馬評人駱穎豪捲入偷拍風波!昨日(11日)晚上10時許,在跑馬地馬場第八場尾場賽事開始前,一名姓曾(25歲)女子發覺被一名

大家心中有數!心照啦~😁

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180712/bkn-20180712002821050-0712_00822_001.html

隊長都玩偷拍??? 唔怪得之第七, 八兩場貼馬時, 唔係由隊長發號施令, 原來佢蛇咗去偷拍女人裙底,
商台講馬佬在馬會有專用包廂, 隊長唔係講馬, 走咗去偷拍, 我第8場買2號紅星, 輸到影都冇.  
莎拉都係商台講馬喎, 佢工作時有冇著裙???

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-7-12 03:56 AM 發表
隊長都玩偷拍??? 唔怪得之第七, 八兩場貼馬時, 唔係由隊長發號施令, 原來佢蛇咗去偷拍女人裙底,
商台講馬佬在馬會有專用包廂, 隊長唔係講馬, 走咗去偷拍, 我第8場買2號紅星, 輸到影都冇.  
莎拉都係商台講馬喎, 佢工作時有冇著裙??? ...
你好有趣 我睇晒成篇帖 再睇埋東方報導 都無你所謂偷拍裙底喎。哦 原來輸咗錢

跟車太貼了

豪少老婆都好似幾辣㗎 
唔知豪少返屋企使唔使跪玻璃頂痰罐呢?

商台冇個好人

引用:
原帖由 ak4747 於 2018-7-12 04:43 AM 發表
商台冇個好人
獨家訪問

如果真係偷拍人群底,拉咗返差館啦!

可能馬女叫 偷拍妳亞

引用:
原帖由 ak4747 於 2018-7-12 04:43 AM 發表
商台冇個好人
殤台係獨果2.0
屠杰, 潘小桃都在毒果作嘢唱衰中國, 兩篤黃屎在殤台開咪更係加把勁唱衰中國人.

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-7-12 04:07 AM 發表

你好有趣 我睇晒成篇帖 再睇埋東方報導 都無你所謂偷拍裙底喎。哦 原來輸咗錢
隊長豪玩得偷拍, 梗係影囡囡條底褲喇, 仲使打開口牌咩.

挑。。成段野都冇講過偷拍。。我試過影餐廳的餐牌。。對面個師奶以為我偷拍佢。。。因而吵起。。。所以而家好怕人多地方影相

桃桃一表示支持英格蘭,英格蘭就lose.

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2018-7-12 04:55 AM 發表
桃桃一表示支持英格蘭,英格蘭就lose.
所以我買克羅地亞贏, 不過贏波冇錢收.

某報報告連尼加,加斯居尼是近最強,都出師未捷。桃桃一支持英,英losed.桃桃水準?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]