• 瀏覽: 38,215
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
+2
評鑑胭脂馬都係工作一部份

條女質量係唔係好超班?
返工同豪少鎖埋一間房嘅莎拉都已經好正喇喎!

引用:
原帖由 pps1314 於 2018-7-12 04:54 AM 發表
挑。。成段野都冇講過偷拍。。我試過影餐廳的餐牌。。對面個師奶以為我偷拍佢。。。因而吵起。。。所以而家好怕人多地方影相
巴士上有人自拍 後面大媽以為拍她
差點要報警😓

好在不在港鐵,否則被人圍左

開工時候影女?? 
唔怕喎!有議員開會睇av添啦,大家會明嘅

睇標題,我以為係佢偷拍唔到,嬲到要報警

莎拉上圍豐滿,豪少高炒昅唔小

引用:
原帖由 插旗2 於 2018-7-12 10:55 AM 發表
豪少嘅身高點高炒呀?

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-7-12 03:31 AM 發表
馬評人駱穎豪捲入偷拍風波!昨日(11日)晚上10時許,在跑馬地馬場第八場尾場賽事開始前,一名姓曾(25歲)女子發覺被一名

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180712/photo/bkn-20180712002821050-0712_00822_001_01b.jpg?20180712012233

大家心中有數!心照啦~😁

新聞來源連結:

http://h ...
呢條友終於衰左., 哈~~~~~抵死

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-7-12 03:31 AM 發表
馬評人駱穎豪捲入偷拍風波!昨日(11日)晚上10時許,在跑馬地馬場第八場尾場賽事開始前,一名姓曾(25歲)女子發覺被一名

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180712/photo/bkn-20180712002821050-0712_00822_001_01b.jpg?20180712012233

大家心中有數!心照啦~😁

新聞來源連結:

http://h ...
不過條女又系傻, 以為自己有寶

引用:
原帖由 插旗2 於 2018-7-12 10:55 AM 發表
你估佢好高? 佢都系矮仔一名

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]