• 瀏覽: 57,936
  • 回覆: 273
  • 追帖: 6
+25
引用:
原帖由 =大檸樂= 於 2018-7-11 10:41 PM 發表
希望唔好又係查完冇料到果d case
以前的案例大多入不到罪

引用:
原帖由 speakingdoll 於 2018-7-12 03:32 AM 發表

告唔入都已經幫間行賣哂「廣告」啦
即刻第二間啦

比你捉有咩用。個政府唔監管都係無用。 就算個個都知倫敦金係昆錢,點都會有一班人係傻仔

做大戲,講真告到人先講
告到又如何,人地都賺晒錢

引用:
原帖由 chuicl 於 2018-7-12 12:40 PM 發表
亞Sir幫wechat女搜身 雙手有排忙了
wechat 仔扮女就有

賣廣告係為左合法呃錢
係合法賺錢,打錯

反而我想知點解 證監局唔撚理

引用:
原帖由 20687254 於 2018-7-12 01:37 PM 發表

就算影帝賣廣告,我都唔柒信
你今日冇(俾人呃),唔代表聽日冇  

拉晒佢啦...咁多人都仲有人中招.....

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2018-7-11 06:18 PM 發表
鑑於近期以美人計或美男計手法行騙的倫敦金騙案有上升趨勢,警方展開深入調查後,今日採取拘捕行動,據悉商業罪案調查科人員分別於北角及灣仔兩間投資公司,拘捕超過20人,稍後將會交代案情。中午12時,警方商業罪案調查科人員及機動部隊掩至北角灝天金融集團調查,帶走多名人士。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20180711/720pix ...
continue to arrest all of the theft

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-7-11 10:43 PM 發表
咁用邊條例去告?
只可告攻擊性武器,有伸縮棍

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2018-7-11 06:18 PM 發表
鑑於近期以美人計或美男計手法行騙的倫敦金騙案有上升趨勢,警方展開深入調查後,今日採取拘捕行動,據悉商業罪案調查科人員分別於北角及灣仔兩間投資公司,拘捕超過20人,稍後將會交代案情。中午12時,警方商業罪案調查科人員及機動部隊掩至北角灝天金融集團調查,帶走多名人士。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/vdo/20180711/720pix ...
拉哂全部PK

wash your pet pet go to jail

夠16碎可以入行啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]