• 瀏覽: 26,245
  • 回覆: 385
  • 追帖: 3
+3
其實,咪又係教協老師的功勞
教協係咁偏激,香港的學生自然跟足,有乜出奇。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2018-7-11 02:34 PM 發表

呢啲咪 common sense囉?白紙黑字,其實唔使法律專家。
老頂話得,你吹咩

點解唔highlight埋超級狀元講啲野?

日月亂港布専捉字蝨、算把L

幾多優都冇用,見完報...大學畢業之後唔係平步青雲,而係寸步難行,D人始終唔肯接受香港已經唔係英國殖民地,早已回歸中國,想同中國割席自治,大陸唔係冇比機會放多D權你D人,但97後幾年已經無法無天,妹仔大過主人婆,50年不變口號只係話基本香港管治方針冇大改變,而唔係50年內不管,只要你D人仲係要靠大陸奶水養,就唔好扮晒野,咁有骨氣移民走吖,但又冇吉屎,一味靠嘈,唔信睇下攪事果D個個口罩架,驚死比人知,再唔係就唔認數,冇DL用

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2018-7-11 01:39 PM 發表
所謂狀元, 咪又係高分低能
你最叻

引用:
原帖由 hfceddie 於 2018-7-11 01:41 PM 發表

高分就眾人皆見,點低能法呢?
佢最叻啦肯肯定

衰女包!

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-7-11 01:49 PM 發表
他希望入讀香港大學法律系,將來為遭遇不平等對待的人發聲。

佢有冇見過HK律師為正義, 唔收$$ 打官司先???有冇見過d富2代強姦etc, 辯護律師會突然良心發現??? ...
我見過d人吸毒,你都係人,所以你都吸毒。
goodest logic

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2018-7-11 01:39 PM 發表
所謂狀元, 咪又係高分低能
我岩岩見到個低分低能

引用:
原帖由 richardli008 於 2018-7-11 01:52 PM 發表
全世界好多國家都有一地兩檢方便旅遊既安排,而且香港係中國地方,只要中港立法安排容許規範有何不對?羅狀元要去下加拿大英國增廣見聞啦!
但人地無基本法我地有呀嗎叫左你讀多D書ga la

引用:
原帖由 hfceddie 於 2018-7-11 02:40 PM 發表

一眾尖子睇法相近就係洗咗腦?
單一同相近你唔識分?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]