• 瀏覽: 3,319
  • 回覆: 17
香港最巴屎閉一定係「平果」股價啦,「妓者」酸到。
引用:
原帖由 宇宙偉人1 於 2018-7-11 11:37 AM 發表
小米(1810)上市,係震撼嘅……震撼個位唔係咩首隻「同股不同權」,唔係咩個鑼大過乜,而係公司如何短時間內,得罪所有記者!話說小米今次負責上市嗰位「神級」公關阿姐,喺上市儀式前千叮萬囑記者「It is a big event」要早啲去咁話,講一次都未夠,仲要補多句「I warn ...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/ ...

香港垃圾妓者, 根本唔識財經, 只識問低質問題
引用:
原帖由 宇宙偉人1 於 2018-7-11 11:37 AM 發表
小米(1810)上市,係震撼嘅……震撼個位唔係咩首隻「同股不同權」,唔係咩個鑼大過乜,而係公司如何短時間內,得罪所有記者!話說小米今次負責上市嗰位「神級」公關阿姐,喺上市儀式前千叮萬囑記者「It is a big event」要早啲去咁話,講一次都未夠,仲要補多句「I warn ...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/ ...

引用:
原帖由 e5432whm 於 2018-7-11 12:35 PM 發表
香港垃圾妓者, 根本唔識財經, 只識問低質問題
sometimes naive

爛果執笠都係Big Event
全城期待爛果關公表演

毒果班食屎狗係咪唔識去財經版呀?呢區係時事新聞呀,冇狗糧架

大陸公關?香港人?

低質記者!人地講:I want you 呀

我一定會問候佢一句,Are you OK?

垃圾妓者,見人升返冇嘢踩求其揾嘢踩。。

三叔真係咁唔惦咩?連小米都沫黑?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-7-11 12:38 PM 發表
搵到錢先算啦⋯我買左隻3叔郁D就1季賺千多億⋯呢D先係股
洗鬼搭個戲台!
三星係香港係幾號?
公司賺等於股票賺?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2018-7-11 12:48 PM 發表
三叔真係咁唔惦咩?連小米都沫黑?
問下樓上果位peter

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]