• 瀏覽: 10,295
  • 回覆: 85
+4
引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-7-11 08:19 AM 發表

直接影響侵侵性福

可改食馬卡
白花油都得

點滴在龜頭

侵侵可以改用三哥神油, 跟住拍返套美版 <我不是藥神> 撈多筆, 仲可以提供埋題材比黃井蛙打飛機.

引用:
原帖由 SAM1628 於 2018-7-11 08:25 AM 發表

馬卡係乜?
植物徫哥,純天然不含化學成份

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-7-11 08:19 AM 發表
Dump dump日日用既貨都夠膽加價
佢每日四次每次四粒,所以加價反應係大d

中國應禁止所有美國藥品進口, 睇佢美國巴閉得幾耐

引用:
原帖由 SAM1628 於 2018-7-11 08:25 AM 發表

馬卡係乜?
馬卡係好野黎....天然成分....南美健身保品

引用:
原帖由 mawongching 於 2018-7-11 08:47 AM 發表

植物徫哥,純天然不含化學成份
maca有個好處, 係唔會亂硬, 但可以增強表現, 上星期我先吊到條女黎左七次高潮先射, 扑完野條女多謝左我兩次, 信不信由你

已經有代用藥, 加價都無乜影響喎
引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-7-11 08:17 AM 發表
在美國輝瑞藥廠宣布一批包括威而鋼在內的藥品漲價數日之後,美國總統川普突然在推特痛批輝瑞及其他藥廠應該感到「可恥」,指稱藥廠欺負美國的窮人與弱勢人群,卻以低廉價格供應給歐洲與其他國家。川普並威脅要對此做出回應。

...

性藥加價

新聞來源連結:
http://www.chinatimes.com/realtimenews/20180710004581-260408%EF%BC% ...

比極權國家更極權,普普威脅以後唔買威而鋼,第一夫人肯定同佢對著幹!

浸浸話我日日當飯食,你夠膽加價?

加佢重稅

笑了

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-7-11 08:17 AM 發表
在美國輝瑞藥廠宣布一批包括威而鋼在內的藥品漲價數日之後,美國總統川普突然在推特痛批輝瑞及其他藥廠應該感到「可恥」,指稱藥廠欺負美國的窮人與弱勢人群,卻以低廉價格供應給歐洲與其他國家。川普並威脅要對此做出回應。

...

性藥加價

新聞來源連結:
http://www.chinatimes.com/realtimenews/20180710004581-260408%EF%BC% ...
糜國人無偉哥起唔到頭(包括侵侵自己),會導致出生率低,人口老化!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-7-11 08:19 AM 發表
說明在美做愛係貴d!!
佢哋唔識淘寶炸