• 瀏覽: 35,410
  • 回覆: 384
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-7-11 08:15 發表

別說穿,某鄉土估票分析完話會支爆。
班傻撚講支爆講左廿年啦,人唔笑狗都吠。

引用:
原帖由 lung007 於 2018-7-11 08:38 AM 發表

班傻撚講支爆講左廿年啦,人唔笑狗都吠。
但今早先又見到佢講,不過俾人問候到狗縮了

習主席, 你幾時出來說話, 一錘定音?

簡單說一句, 美國佬就驚.

"國民, 是時候想想, 你們跟現在美國的領導人的國家做貿易, 你們得到什麼? 你們認為, 我跟他是朋友嗎?"

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2018-7-11 08:36 AM 發表

打得飛機太多會導致壯年不擧,攪到你戴綠帽就無謂啦。
好想睇佢回應呀,又或佢啲朋友 乜美麗 乜一笑 乜乜為煮 個啲幫下口

引用:
原帖由 apmichael 於 11/7/2018 08:23 發表

講匯率操控邊個比得上美國呀
人地盲架
見唔到華爾街班大鱷
係全球到點揾食
點害死d股民

10% 其實係侵侵 先淆底震走中國資金外流 ,但侵侵 一蚊都無出過,你班友就先內亂

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 11/7/2018 08:26 發表

幻想力豐富
佢示範王屎幾咁蠢

這可算是美國人買中國貨的加入口稅吧,像日本的8%消費稅,是變相的鼓勵人早買平D,增加消費

引用:
原帖由 FredPerry 於 11/7/2018 08:36 發表
特朗普唔插tesla既?
特斯拉中國工廠將在上海臨港落戶
07-10 18:52 同花順綜合
特斯拉公司(Tesla)與上海臨港管委會、臨港集團共同簽署了純電動車項目投資協議。特斯拉公司將在臨港地區獨資建設集研發、製造、銷售等功能於一體的特斯拉超級工廠(Gigafactory 3),該項目規劃年生產50萬輛純電動整車,是上海有史以來最大的外資製造業項目。(一財)

《財經》記者瞭解到,這次只是上 ...
王屎又會話……偷你妓術

提示: 違規內容已被屏蔽
要加便即加,又要等九月才加,到時又改期,嚇鬼

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-7-11 07:53 AM 發表
對中國打擊好大,  社會不安下會有大混亂出現,例如五毛斷糧, 改為鬧中央, 更加有機會令不同民族趁機起義, 最後像俄羅斯咁一分為十國家, 美國好毒!
怪唔知你永世做白癡

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-7-11 07:59 AM 發表

你們真係發撚緊夢

晚清甲午, 八國聯軍直頭去埋北京,.慈禧走佬, 低慈禧沒事, 中國沒解體

反而你們班傻仔最撐的中華民國就進入解體邊緣全面內外戰, 是中國歷史最垃圾政權之一

現在中共中國, 美國是零盟友支援貿戰, 幾十年前韓戰, 八九六四都咬唔入中國

現在憑什麼?? ...
補充一條:90年代,國企改革,大把人落崗都未死

引用:
原帖由 lung007 於 2018-7-11 08:47 AM 發表

黃狗分身,全部係將軍澳工業邨返工。
原來如此 難怪有A無B

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-7-11 08:48 AM 發表

怪唔知你永世做白癡
美國關稅 7足一幻年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]